کد خبر:۳۵۱۴۶۵
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد:

کم‌تحرکی مهمترین عامل افزایش بیماری‌های غیرواگیردار است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به افزایش بیماری‌های غیرواگیر دراستان یزد گفت:‌ کم‌تحرکی مهمترین عامل افزایش بیماری‌های غیرواگیردار است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، لطفی روز گذشته در نشست دولت و سلامت در سالن همایش‌های باقر‌العلوم(ع) دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به هفته دولت گفت: با توجه به اینکه دولت به این نتیجه رسیده است که نزدیک به 9 میلیون نفر در حاشیه شهرها زندگی می‌کنند، ما نیز سعی کرده‌ایم با استقرار پزشکان در حاشیه شهرها بهداشت را به این مناطق برسانیم.

 

وی افزود: در زمینه حاشیه شهرها، ما الان مرحله سرشماری را به پایان رساندیم و به دنبال این هستیم که خدمات را از طریق بخش خصوصی برای این افراد فراهم کنیم که مراجعات آن‌ها کمتر شود؛ اما در این بخش نیز یک سری مشکلات اجتماعی هم وجود دارد که باید در بحث فرهنگ‌سازی اقداماتی انجام شود.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد:‌ توانمندسازی و ارتقای سطح سواد بهداشتی مردم نیز از دیگر برنامه‌های ما است که از طریق آگاهی سبک زندگی سالم و تغذیه مناسب سعی بر کاهش مشکلات و بیماری‌ها داریم و امیدواریم با همکاری مردم و مسئولان این امر تحقق پیدا کند.

 

لطفی تصریح کرد:‌ آلودگی هوا، آلودگی آب، دخانیات از اولویت‌های کاری ما است که با برنامه‌ریزی‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت 10 ساله نیز سعی بر کنترل قند و شکر، نمک و روغن مصرفی مردم داریم تا از این طریق بسیاری از بیماریهای مرتبط را کاهش دهیم.

 

وی ادامه داد: افزایش سطح توانمندی مدیران نیز از دیگر برنامه‌های ما است تا از این طریق راهکارهای مفید و موثر را برای خدمات رسانی به کار گیرند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد:‌ در حوزه مادران و سیاست‌های افزایش جمعیت، تشویق زوجین را برای یک باروری سالم و مناسب، آموزش‌های لازم را شروع کردیم که این آموزش‌ها از پیش از ازدواج شروع می‌شود که در این راستا نیز سرطان زنان و بویژه بحث سرطان سینه که مهمتر از همه است، الان در حال پیگیری است و در چهار مرکز این موضوع انجام می‌گیرد.

 

لطفی خاطرنشان کرد:‌ مهمترین عامل بیماری‌های غیر واگیر از جمله سرطان، چاقی و دیابت عامل محیطی است و با توجه به اینکه هفت درصد مردم فعالیت فیزیکی و تحرک بدنی نداشته و 30  درصد مردم به صورت مستقیم یا غیرمستقیم با مواد دخانی مرتبط هستند، این زنگ خطری برای ما است تا با کنترل این موارد از رشد روز افزون ان جلوگیری کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار