ابراهیم بارانی بیرانوند در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرمآباد، گفت: موضع هاشمی در افراطی خواندن استیضاحکنندگان وزیر علوم پس از تذکرات و مهلتهای مکرر داده شده به فرجی دانا خود نوعی افراطیگری است.
وی با بیان اینکه ای کاش هاشمی همانگونه که به این صراحت استیضاحکنندگان وزیر علوم را افراطی میخوانند یک بار هم تحرکات عوامل آشوبگریهای فتنه 88 را محکوم میکردند، افزود: ژست میانهروی و اعتدالگرایی هاشمی در حالی که ایشان همواره از یک طرف حمایت و طرفهای دیگر را مرتب و به طور یک جانبه مورد هجوم خود قرار داده و میدهند باورپذیر نیست.
دبیرکل تشکلهای اسلامی دانشجویی و فارغالتحصیلان لرستان گفت: هاشمی از طرفی از اعتدال و میانهروی و پرهیز از افراطیگری دم میزنند؛ از طرفی دیگر افراطیترین افراد با حمایت وی در دستگاههای دولتی و حتی دانشگاه آزاد به کار گمارده شدهاند.
بارانی ادامه داد: حمایت هاشمی از وزیر علوم سابق در حالی صورت میگیرد که به عنوان نمونه فرجی دانا خیل عظیم اساتید و مدیران کارآمد با سلایق سیاسی متفاوت در دانشگاههای شهید چمران اهواز و شیراز و برخی دانشگاههای دیگر را نادیده گرفت و کسانی که در فتنه 88 نقش محوری در اغتشاشات داشتند و فیلم آنها هم موجود است را در راس امور قرار داد.
وی تصریح کرد: باوجود انتظار اولیهای که از شخصیت علمی فرجی دانا داشتیم؛ اما به دلیل اینکه وی در محاصره تندروهایی توفیقی و میلی منفرد و افرادی از این دست قرار داشت؛ بنابراین وزات علوم را تبدیل کرد به محل جولان افراطیترین نیروهایی که به جای توسعه علمی، بیشتر به دنبال توسعه تفکرات تند سیاسی خود بودند و همینها نیز زمینه را برای حضور افراد معاند با نظام و حتی مخالف دین فراهم کردند؛ به طوریکه عدهای به عامل دشمنان در ترویج افکار تجزیه طلبانه تبدیل شدند.
دبیرکل تشکلهای اسلامی دانشجویی و فارغالتحصیلان لرستان گفت: همچنین فرجی دانا در عزلهای گسترده و برکناری عجولانه روسای دانشگاهها و نصب سرپرستان دانشگاهها به شیوه غیرقانونی و حتی فریبکارانه انتخاب اینترنتی، افراطیون را در این نهادهای علمی به کار گماشت و به تذکرات مکرر شورای عالی انقلاب فرهنگی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و حتی رئیس جمهور توجه و اعتنایی نکرد و نتیجه این قبیل اقدامات خلاف مصالح ملی وزیر و برخی معاونان و همکارانشان نیز ثمرهای جز عقبگرد علمی کشور به جای پیشرفت علمی دربر نداشت.
بارانی بیرانوند تصریح کرد: باید از همه کسانی که در دولت خدمتگزار برای حل مشکلات مردم تلاش میکنند، تشکر و قدردانی کرد؛ البته کوتاهی و خطای عده قلیلی نباید به همه دولت تسری داده شود. مثلاً عملکرد وزارت علوم و ارشاد مورد انتقاد ماست؛ اما این به معنای نادیده گرفتن زحمات دولت در بخشهای دیگر نیست و معتقدیم دولت برآمده از رای مردم و دولتی قانونی است و ما هم وظیفه داریم از کارهای مثبت دولت تقدیر و از عملکردهای منفی انتقاد داشته باشیم؛ البته انتقادی سازنده که با لجاجت و تخریب تفاوت دارد.