آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۲۳۱۰
رئیس دانشگاه پیام‌نور گلستان خبر داد:

افزایش 3 رشته کارشناسی ارشد به دانشگاه پیام‌نور گلستان

رئیس دانشگاه پیام‌نور گلستان از افزایش سه رشته کارشناسی ارشد در مراکز این دانشگاه در شهرستان‌های گرگان، بندرترکمن و علی‌آباد خبر داد.

قربان شهریاری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، بیان داشت: دانشگاه پیام‌نور با هدف آموزش از راه دور به صورت مجازی و اکترونیکی درصدد ارتقای کیفیت درسی است که در حال انسجام به سر می‌برد.

 

وی افزود: در استان گلستان سه مرکز پیام‌نور گرگان، گنبد کاووس و بندرترکمن و 9 واحد کردکوی، گالیکش، علی‌آباد، کلاله، بندرگز، آزادشهر، رامیان، آق‌قلا و مراوه تپه با بیش از 75 رشته کارشناسی و پنج رشته کارشناسی ارشد آماده‌ پذیرش دانشجو در سال تحصیلی جدید هستند.

 

رئیس دانشگاه پیام‌نور گلستان از افزایش سه رشته کارشناسی ارشد از آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد و رشته‌های «روانشناسی» در مرکز گرگان، «کتابداری» در مرکز بندرترکمن و «مدیریت بازرگانی» در واحد علی‌آباد کتول را از این جمله برشمرد.

 

شهریاری خاطرنشان کرد: در آینده‌ای نزدیک رشته‌ «شیمی» با گرایش «شیمی-فیزیک» نیز در مقطع کارشناسی ارشد در مرکز گرگان افزوده خواهد شد.

 

وی در ادامه به برگزاری آزمون‌های این دانشگاه به صورت الکترونیکی اشاره کرد و بیان داشت: در استان 150 دانشجو در هر آزمون به صورت همزمان با سراسر کشور در آزمون الکترونیکی شرکت می‌کنند.

 

رئیس دانشگاه پیام‌نور گلستان از مزیت‌های این آزمون نیز به جلوگیری از مصرف بالای کاغذ و همچنین دریافت نتیجه بلافاصله پس از اتمام آزمون اشاره کرد.

 

شهریاری ادامه داد: نظام آموزشی در دانشگاه پیام‌نور آزمون محور، محتوا محور و دانشجو محور است که این امر نیز در ارتقای بار علمی دانشجو کمک شایانی خواهد کرد.

 

وی در پایان از دیگر مزیت‌های این دانشگاه به بومی کردن تحصیل دانشگاهی اشاره کرد و گفت: بومی بودن تحصیل دانشگاهی مبحثی است که کارشناسان آموزشی و روانشناسی در سال‌های اخیر فواید زیادی را برای آن برشمردند که دانشگاه پیام‌نور به آن جامه عمل پوشانید و به یمن این دانشگاه، 95 درصد دانشجویان کشور در حال حاضر بومی هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهدی اسماعیلی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۷
ممنون از این خبر خوبتون
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار