به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه «خبرگزاري دانشجو»، حجتالاسلام و المسلمين قاضي عسگر نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت و سرپرست حجاج ايراني در مراسم آئين اختتاميه نخستين جشنواره فرهنگي هنري ديدار با اشاره به گستردگي ابعاد گوناگون حج گفت: حج به دليل گستردگي و ابعاد گوناگون خود داراي ظرفيتهاي بزرگي است كه ميبايست با برنامهريزي درست از اين ظرفيتها با استعداديابي در همه زمينهها بهرهبرداري كرد.
نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت و سرپرست حجاج ايراني ادامه داد: از سال 71 كه آغاز مديريت بنده در معاونت آموزش و پژوهش مقام معظم رهبري بود همواره به دنبال برنامهاي براي بهرهگيري از ظرفيتهاي هنري در حوزه حج وزيارت بودم و از جمله برنامهها در اين حوزه ايجاد يك موزه حج و زيارت براي تجميع آثار هنرمندان ايراني و جهان اسلام بود.
وي افزود: جاي خالي موزه ديني در كشور ما بسيار احساس ميشد خوشبختانه اين اولين موزه راهاندازي شد اما به دليل محدوديت مكاني مدتي متوقف شده كه در حال حاضر برنامهريزي شده تا جانمايي آن در شهر آفتاب در كنار مرقد مطهر امام خميني انجام شود.
وي افزود: در همين زمينه اگر از تمام خطاطان و نقاشان و عكاسان برتر كشور بخواهيم حداقل يك اثر را به اين موزه تحويل دهند اگرچه در حال حاضر نيز داراي ارزش بالايي است اما با گذشت 50 سال تبديل به يك موزه بسيار ارزشمند خواهد شد.
قاضي عسگر در ادامه بيان داشت: همچنين در بخش ديگري فراخواني ارائه شد كه از شعرا خواستيم اشعار جديدي در اين حوزه بسرايند كه خوشبختانه به صورت مطلوبي ارائه شد.
وي در ادامه با اشاره به استفاده از ظرفيتهاي فرهيختگان اعزامي به حج گفت: در ميان تعداد اعزاميان به حج هر ساله بيست هزار استاد و دانشجو و همچنين 2500 نفر دانشآموز اعزام مي شوند كه ميتوانيم از ظرفيت آنها به عنوان افرادي فرهيخته استفاده كنيم و يك تحول جدي در زمينههاي حج و زيارت به وجود بياوريم.
نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت و سرپرست حجاج ايراني تصريح كرد: خوشبختانه امسال حدود 700 كتاب به صورت نرم افزاري ارائه شد و نيز چندين كتاب و سفرنامه منتشر شد كه در كنار يكي از مهمترين كارها كارهاي اين حوزه ايجاد نرمافزاري در اين حوزه گامهاي مطلوبي برداشته شد.
قاضي عسگر خاطر نشان كرد: امروز رونمايي از نرم افزار لبيك يك كه سه سال روي آن كار شده و با عنوان كاملترين نرمافزار در حوزه حج و زيارت است رونمايي خواهد شد.