ملایری در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در مشهد، در خصوص نفر اول شدن خود در جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان علوم پزشکی کشور گفت: این جشنواره همه ساله در رشتههایی همچون خطاطی، خوشنویسی، تابلو، عکس، نشریات، خاطره نویسی و فیلم کوتاه برای دانشجویان مستعد دانشگاههای علوم پزشکی سرتاسر کشور برگزار میشود.
وی افزود: هر ساله این رقابتها شدیدتر میشود، به نحوی که امسال مرز رقابت میان دانشجویان بسیار نزدیک و تعداد شرکت کنندگان نیز بیش از گذشته بود.
نفر اول جشنواره فرهنگی و هنری دانشگاههای علوم پزشکی کشور شرکت در مرحله کشوری را مستلزم عبور از مرحله دانشگاهی دانست و تصریح کرد: پس از عبور از مرحله دانشگاهی و احراز رتبه در این سطح، برگزیدگان به مرحله کشوری معرفی و رقابت در سطحی بالاتر آعاز میشود.
ملایری با اشاره به افزایش هشت برابری شرکت کنندگان در سال جاری گفت: در سال جاری به جشنواره فرهنگی و هنری دانشگاههای علوم پزشکی کشور بیش از سه هزار اثر ارسال شده بود که بالا بودن تعداد شرکت کنندگان حساسیت کار را بیش از پیش کرده بود.
وی ادامه داد: من در سال جاری توانستم نفر اول مسابقات کشوری دانشگاههای علوم پزشکی کشور در رشته خط ثلث شوم و رتبه دوم کشوری را به دست آورم.
این فعال دانشجوی ضمن بیان اینکه در دو دوره قبل نیز رتبه اول را به دست آورده بودم به دانشجویانی که دانشگاه را فارغ از فعالیت جانبی میدانند انتقاد کرد و بیان داشت: باید باور"توانایی داشتن" در دانشجویی که کنکور را پشت سر گذاشته ایجاد شود و با وجود چنین زمینه مناسبی جهت انتقال استعدادها، بی توجهی از چنین مسابقاتی اجحاف در حق خود دانشجو است.
ملایری با عالی دانستن سطح این مسابقات گفت: بر اساس اعتراف کارشناسان و داوران این مسابقات از حد و اندازه دانشجویان بالاتر است و حمایت مسئولان میتواند زمینه حضور دانشجو را در بازار تولیدات فرهنگی ایجاد کند.
وی در پایان با انتقاد از نحوه تشویق دانشجویان دارای آثار برتر، هنر را غیر قابل قیمت گذاری دانست و تاکید کرد: برای هنر این دانشجویان نمیتوان قیمتی تعیین کرد؛ اما مسئولان باید تقدیر خود را در شان دانشجو انجام دهند.