به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، علی یوسفی روز گذشته در نشست هم اندیشی "کنگره شهدای دانشجو" در ساختمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: برخی ابلاغیههایی که از جانب وزارتخانه صادر میشوند ضمانت اجرایی و قانونی ندارند و در حال حاضر نیز بر تشکیل چندین نهاد بین دانشگاهی توصیه شده؛ اما هیچ ضمانت اجرایی جهت ایجاد آنان وجود ندارد؛ به طور مثال دبیرخانه شورای مشترک قرآنی.
وی افزود: بنابراین نیازمند یک توافقنامه بین روسای دانشگاهها هستیم تا منابع مالی و میزان هزینهای که هر دانشگاه میتواند در راستای برگزاری این کنگره به ما کمک کند مشخص و تضمین مالی صورت گیرد تا با تخطی مواجه نشویم.
معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد: میتوانیم در دانشگاه فضایی را ایجاد کنیم که آیین نامه، چارت و ماموریت ویژه پژوهش در رابطه با زندگی شهدا به ویژه شهدای دانشجو داشته باشیم و یا حتی میتوانیم پایان نامهها را به این سمت سوق دهیم.
یوسفی در پایان گفت: پژوهش در خصوص سیره شهدای دانشجو میتواند به وظیفه ذاتی دانشگاه تبدیل شود و دیگر سازمانها به این مسئله وارد نشوند تا شاهد اتلاف منابع نباشیم.
میزان مشارکت هر دانشگاه در این طرح باید مشخص شود
در ادامه محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: خوشبختانه بسیج دانشجویی دارای استعدادهای بسیار بالایی به ویژه در نیروی انسانی توانمند است؛ بنابراین با توجه به این تعداد نیروی توانمند، دانشگاه میتواند در کنار آنان قرار گیرد و برنامه اصلی را این نیروها انجام دهند و ما نیز در هر چه بهتر و آبرومندانهتر برگزار شدن این کنگره کمک کنیم.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه جهت هر چه بهتر برگزار شدن این کنگره باید موسسات آموزش عالی و دانشگاهها را پای کار بیاوریم، گفت: یکی از اقدامات مهمی که باید انجام گیرد این است که بودجه این طرح مشخص و میزان مشارکت هر دانشگاه روشن شود تا بهتر بتوانیم فعالیت کنیم.