کد خبر:۳۶۲۷۹۲

ایران در زمینه تکمیل بانک استخوانی پیشرفت قابل توجهی داشته است

عضو هیئت مدیره انجمن جراحان ارتوپدی گفت: ایران در زمینه تکمیل بانک استخوانی پیشرفت قابل توجهی داشته است

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر رضا شهریار کامرانی عضو هئیت مدیره انجمن جراحان ارتوپدی در بیست و دومین کنگره جراحان ارتوپدی ایران با بیان اینکه جوش نخوردن بافت و استخوان شکسته بعد از عمل جراحی یکی از عوارض خطیر برای مفاصل به ویژه استخوان های بلند اندام دست است که موجب از کار افتادگی آن اندام می شود، گفت: عوامل متعددی برای جوش نخوردن بافت  استخوان شکسته وجود دارد که کمبود پرونئین های خونی به علت سوء تغذیه ، مصرف سیگار ، شکستگی بر اثر ضربات شدید ، آسیب بافت همراه با شکستگی استخوان ، شکستگی همراه با آسیب های عروقی ، استفاده از روش های نادرست در زمان عمل جراحی و عفونت استخوان برخی از این عوامل می باشند.

 

دکتر کامرانی اظهار داشت : هر چند درمان های غیر جراحی متعددی برای پیشگیری و جوش خوردن بافت و استخوان معرفی شده است اما اصلی ترین و بهترین روش درمان ، عمل جراحی است .


وی با اشاره به اینکه میزان درصد جوش نخوردگی با توجه به نوع موقعیت استخوان ها متفاوت است ، گفت: به طور کلی بین یک تا پنج درصد احتمال جوش نخوردگی وجود دارد.


دکتر کامرانی اظهار داشت : در استخوان پاشنه یا لگن که بافت اسفنجی دارند احتمال جوش نخوردگی خیلی کم است ،در استخوان ساق که بافت نرم محافظ کمی دارد نسبتا زیاد و در استخوان اسکافویید مچ دست (استخوان اصلی) که جریان خون کمی دارد شایع تر است .


این متخصص ارتوپدی با اشاره به اینکه بهترین روش درمان برای جوش نخوردگی بافت و استخوان ، پیوند است که بهتر است از استخوان های فرد بیمار از ناحیه لگن استفاده شود ، گفت: برخی افراد مایل به استفاده از استخوان های خود نیستند که در این صورت می توان از بانک استخوان استفاده کرد ، بابیان اینکه در مواردی می توان جانشین های مصنوعی استخوان به کار برد.


کامرانی در پایان خاطر نشان کرد : ایران در زمینه تولید استخوان های مصنوعی پیشرفت زیادی نداشته اما در مورد تکمیل بانک استخوانی پیشرفت قابل توجهی داشته است .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار