کد خبر:۳۶۳۸۰۹
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های کشور:

غذاهای فست فودی باعث ایجاد پوکی استخوان هستند/ سیگار و قلیون مانع از جذب کلسیم به بدن می‌شود

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های کشور گفت: غذاهای فست فودی در کشور عامل ایجاد بیماری بسیاری از جمله پوکی استخوان هستند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، محمد جعفر صادقی امروز در حاشیه سیمینار "آشنایی با بیماری پوکی استخوان" با حضور نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی شمال شرق کشور در تالار اجتماعات هتل پارس مشهد در جمع خبرنگاران گفت: ما برای ایجاد یک حرکت همگانی در کاهش بیماری پوکی استخوان و دادن هشدارهای لازم به مردم از همه ارگان ها از جمله آموزش و پروش کمک گرفته‌ایم.

 

وی ادامه داد: در تحقیقی که دانشگاه تهران در خصوص رشد این بیماری در کشور انجام داده است 82 درصد مردم در کشور با کمبود ویتامین D روبه رو هستند که این بسیار خطرناک است زیرا یکی از عوامل ایجاد این بیماری کمبود این ویتامین در بدن است.

 

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های کشور در ادامه با بیان این نکته که غذاهای فست فودی در کشور عامل ایجاد بیماری بسیاری از جمله پوکی استخوان هستند، نسبت به بالا رفتن علاقه مردم به این نوع غذاها انتقاد و بیان داشت: متاسفانه فست فودها اصلا غذا شمرده نمی‌شود و تنها برای مدتی  مواد بدون فایده و مضر معده را انباشت و موجب کاهش نیاز بدن به کلسیم و ویتامین D می‌شوند.

 

صادقی در ادامه با بیان این نکته که قلیون از دیگر مشکلات ما در میان جوانان است و باید به مبارزه با این پدیده پرداخت، تصریح کرد: متاسفانه سیگار و قلیون مانع از جذب کلسیم به بدن می‌شود و قلیون در این خصوص دارای مضرات بیشتری است.

 

وی ادامه داد: جوانان این مسئله را باید مد نظر داشته باشند که استفاده از غذاهای فست فودی در کنار استعمال سیگار و قلیون جفا در حق سلامت بدن است و تنها افسوس مسئولین سلامت را در بر دارد.

 

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های کشور در پایان گفت: میزان پوکی استخوان در زنان چهار برابر بیش از مردان است و دلیل این امر کم شدن پنج تا هفت درصدی تراکم استخوان زنان در هنگام یائسگی است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار