آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۲۸۲۲
آيت‌الله جنتي:

الان، مسأله اصلي، فتنه‌ و فتنه‌گران هستند/ دست اندازان به بیت‌المال طمع ورود به مجلس شوراي اسلامي و خبرگان دارند

دبير شوراي نگهبان گفت: الان، مسأله اصلي، فتنه‌ و فتنه‌گران هستند. فتنه هنوز هم فتنه است. برخي گستاخانه به حال فتنه‌گران و مسئولان آن دل‌سوزي‌هاي بيجا مي‌كنند. نمي‌فهمند يا نمي‌خواهند بفهمند كه اگر اينها موفق مي‌شدند اساس نظام و اسلام زير سؤال مي‌رفت. زيرا دعواي فتنه‌گران، بر سر هست و نيست نظام بود. اينها با برنامه‌ريزي بين خودشان تقسيم كار كردند.

به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو" به نقل از اداره كل روابط عمومي شوراي نگهبان، آيت ا... جنتي در ديدار صميمانه جمعي از اعضاي حلقه‌هاي دانشجويي و بسيجي مسجد جامع «مسعوديه» كه به مناسبت عيد سعيد غدير خم برگزار شد؛ ضمن آرزوي توفيق الهي در پيمودن مسير علوي با بهره‌ه‌مندي از قرآن و نهج‌البلاغه،‌ اظهار داشت: به بسيج دانشجويي به دليل نظارت مكرر بر عملكرد مسئولان علاقه زيادي دارم و اميدوارم حركت آن پيوسته و رو به تكامل باشد.


وي با اشاره شرايط خاص كشور افزود: دشمن با تمام امكانات براي نابودي انقلاب اسلامي و حذف نيروهاي انقلابي وارد صحنه شده است. آنها مي‌خواهند مجدداً سياست‌ها و فرهنگ غربي را بر كشور حاكم كنند كه البته به لطف خداوند متعال و تدابير داهيانه مقام معظم رهبري تاكنون موفق نشده‌اند.


آيت‌ا... جنتي ادامه داد: نقش بسيج، نقشي اصولي در نظام است. بسيج و سپاه و جوانان حزب اللهي، سرمايه‌هاي نظام اسلامي و سربازان ولي‌فقيه هستند. بايد آگاهي و حضور در صحنه آنها بيشتر از بقيه اقشار جامعه باشد و با روشن‌گري زبان و قلم، ديگران را جذب كنند.


دبير شوراي نگهبان با اشاره به دعاي «اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةُ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ» تأكيد كرد: در حكومت اسلامي بايد اسلام و اهل آن «عزيز» باشند و در مقابل، منافقان و اهلش «ذليل» قرار بگيرند.


وي شناخت اهل نفاق را امري ضروري دانست و افزود: بايد مراقب بود برخي افراد كه متظاهرانه، رفتار مي‌كنند اما در عمل پايبند و متعهد به مباني نظام نيستند؛ وارد مصادر قدرت نشوند. اينها اگر بتوانند به نظام ضربه مي زنند. اين افراد به مسئوليت‌ و سمت‌‌ها، در نظام جمهوري اسلامي طمع كرده‌اند و اگر در مصادر امور قرار بگيرند تهديد بزرگي براي نظام خواهند بود. بايد در حد توان كاري كرد تا اجازه حضور در مسئوليت‌هاي مهم نداشته باشند.


خطيب جمعه تهران ضمن تجليل از دغدغه حاضران درباره اهميت برخورد با مفسدان اقتصادي، گفت: دغدغه خود را درباره مبارزه با فساد بايد به متوليان امر و دستگاههاي مربوطه در ميان بگذاريد. مبارزه با مفسدان اقتصادي امر لازمي است و كساني كه به منابع ثروت و بيت‌المال دست اندازي مي كنند، براي نفوذ به اركان قدرت هم برنامه‌ريزي مي كنند و طمع ورود به انتخابات مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان رهبري نيز دارند.


عضو فقهاي شوراي نگهبان در پاسخ به سوال يكي از حاضران درباره امكان برخورد شوراي نگهبان با كساني كه بعد از ورود به مجلس، صلاحيت نمايندگي را از دست مي‌دهند، گفت: در صورت احراز صلاحيت نمايندگان، معمولاً تا چهار سال امكان نظارت بر آنها فراهم نيست. اگر نماينده‌اي از وظايفش تخطي كرد بايد تا پايان دوره نمايندگي منتظر ماند تا با او برخورد شود كه البته به نظر من اين از نواقص قانون است. البته دستگاه قضايي هم به دليل مسئوليت و مصونيت نمايندگي در برخورد با نمايندگان محدوديت‌هايي دارد.


وي با آرزوي سلامتي و شفاي عاجل براي آيت الله مهدوي كني، خاطر نشان كرد: انتخابات مجلس خبرگان هم به دليل اينكه مسئوليت اعضاي آن متوجه مقام رهبري است، از انتخابات مجلس بسيار مهم‌تر است زيرا اين مجلس با رأس نظام سر و كار دارد. اگر افراد فاقد صلاحيت وارد اين مجلس شوند، مي‌توانند با وضع مصوبات تصميماتي راجع به رهبري بگيرند كه به صلاح نظام و امت اسلامي نباشد.


آيت الله جنتي در مورد مسأله هسته‌اي عنوان كرد: من از ابتدا مانند مقام معظم رهبري به روند مذاكرات خوشبين نبودم. البته ايشان براي پاسخ به اتهامات و به دليل اينكه بعدها ما را متهم به بي‌منطقي نكنند با مذاكرات مخالفتي نكردند. خوشبختانه مذاكره‌‌كننده‌ها، نظرات رهبري و خطوط قرمز را رعايت مي‌كنند.


دبیر شورای نگهبان با يادآوري موضوع فتنه و لزوم توجه به آن تصريح كرد: الان، مسأله اصلي، فتنه‌ و فتنه‌گران هستند. فتنه هنوز هم فتنه است. برخي گستاخانه به حال فتنه‌گران و مسئولان آن دل‌سوزي‌هاي بيجا مي‌كنند. نمي‌فهمند يا نمي‌خواهند بفهمند كه اگر اينها موفق مي‌شدند اساس نظام و اسلام زير سؤال مي‌رفت. زيرا دعواي فتنه‌گران، بر سر هست و نيست نظام بود. اينها با برنامه‌ريزي بين خودشان تقسيم كار كردند؛ آمريكا و اسرائيل با تمام وجود از آنها اعلام حمايت مي‌كنند.


وي به جوانان بسيجي و دانشجويان حزب اللهي توصيه كرد: مسأله فتنه را در ذهن داشته باشيد و هرگز آن را فراموش نكنيد. البته در برخورد با ديگر دانشجويان هم سعي كنيد شبهه‌ها را رفع كنيد.


آيت الله جنتي در پاسخ به سوالاتي درباره اهانت‌هاي گسترده عليه خود، گفت: دليل اين اقدامات مشخص است. منشاء بسياري از اين حرف‌ها سياسي است. من هم به اين حرفها هيچ اعتنايي نخواهم كرد و مسيرم را تغيير نخواهم داد. من به وظيفه خود عمل مي‌كنم. اگر من در اين جايگاه نباشم با امثال من كاري نخواهند داشت. همانطور كه خداوند در قرآن مي‌فرمايد: «وَ لا يَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ» از ملامت آنها هراسي ندارم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار