کد خبر:۳۶۴۲۲۹

نخستین کنفرانس‌ بین‌المللی "صمغ‌های بومی وکاربرد آن در صنعت غذایی" در مشهد آغاز به کار کرد

نخستین کنفرانس‌ بین‌المللی "صمغ‌های بومی وکاربرد آن در صنعت غذایی" از صبح امروز با حضور متخصصان و صاحب نظرانی در زمینه پژوهش صنایع غذایی و گیاهی از هشت کشور مانند انگلیس، چین و ترکیه در مشهد آغاز شد.

به گزارش خبرنگار" خبرگزاری دانشجو" از مشهد، نخستین کنفرانس‌ "صمغ‌های بومی و کاربرد آن در صنعت غذایی" از صبح امروز در هتل پردیسان مشهد با حضور متخصصان و صاحب نظرانی در زمینه پژوهش صنایع غذایی و گیاهی از هشت کشور مانند انگلیس، چین و ترکیه آغاز شد.

 

تا کنون 200 مقاله از داخل و خارج کشور به این کنفرانس ارسال شده که هیات داوران 150 مقاله را برگزیده‌اند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار