کد خبر:۳۶۴۳۰۶
رئیس مرکز تحقیقات هیدروکلویید ولز انگلستان:

محصولات صمغی باید به سمت تجاری شدن هدایت شود

رئیس مرکز تحقیقات هیدروکلویید ولز انگلستان با اشاره به اینکه منابع طبیعی که در ایران وجود دارد از غنای بسیار برخوردار است، گفت: نکته‌ای که باید به آن توجه شود این است که باید راهی بیابیم که این محصولات صمغی را به سمت تجاری شدن هدایت کنیم.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، پروفسور فیلیپس امروز در نشست خبری در مراسم افتتاح کنفرانس"صمغ‌های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا" در مشهد گفت: این کنفرانس در سطح باشکوهی در حال برگزاری است و حجم مقالات ارسالی و موضوعات نشان از این دارد که گنجینه‌ای از اطلاعات در کشور ایران است.

 

وی با اشاره به اینکه منابع طبیعی که در ایران وجود دارد از غنای بسیار برخوردار است، افزود: نکته‌ای که باید به آن توجه شود این است که باید راهی بیابیم که این محصولات صمغی را به سمت تجاری شدن هدایت کنیم. باید به دنبال راهی باشیم تا بتوانیم این دانش بالقوه را به سمت تجاری شدن و از آزمایشگاه به سمت مطالعات بالینی پیش ببریم.

 

رئیس مرکز تحقیقات هیدروکلویید ولز انگلستان با تاکید بر اینکه در دنیا محصولات طبیعی بسیاری وجود دارد که متاسفانه در بین آنان محصولات ایرانی وجود ندارند، تصریح کرد: دنیا به خصوص غرب در حال تحول است و آنان به دلیل تبلیغات منفی که در کشورشان وجود دارد نمی‌دانند ایران کجاست؟ بنابراین ایران باید با استفاده از پیام‌های مثبتی که از خود نشان می‌دهد با آنان رابطه برقرار کند.

 

فیلیپس تاکید کرد: متاسفانه اطلاعات ما از ایران کم است؛ غرب زبان ایران را نمی‌داند؛ اما زبان علم شما یک زبان بین المللی است و ما درصددیم این زبان را به دنیا عرضه کنیم و نشان دهیم جایگاه علمی ایران کجاست.

 

وی در خصوص راه‌هایی که ایران می‌تواند با استفاده از آنان با جامعه علمی جهانی ارتباط گیرد، بیان داشت: نخستین راه این است که دستاوردهای علمی این کنفرانس در مجله معتبر هیدروکلوییدهای غذایی چاپ شود، ایجاد شبکه منسجمی که همه مراکز، گروه‌ها و بخش‌هایی که دغدغه علمی هماهنگ دارند وصل شوند و از طریق این شبکه دستاوردهای علمی ایران معرفی شود.

 

مسئول نشریه هیدروکلویید غذایی در پایان با اشاره به اینکه باید به جوانان اجازه دهیم با مراکز علمی دنیا دیدار داشته باشند، گفت: برای اینکه این ممانعت‌ها برداشته شود در حال ایجاد شبکه‌هایی در کشورهایی هستیم که با آنان رابطه خوبی داریم که از این طریق بتوانیم جوانان را با مراکز علمی دنیا آشنا کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار