آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۴۳۳۰
رئیس پژوهشکده صنایع غذایی خراسان رضوی پیشنهاد کرد:

شبکه اطلاعاتی منسجم برای ارتقای دانش هیدروکلوییدها تاسیس شود

رئیس پژوهشکده صنایع غذایی خراسان رضوی گفت: تاسیس یک شبکه اطلاعاتی منسجم با حمایت مراکز پژوهشی هم راستا می‌تواند به عنوان یک راهکار در ارتقای دانش هیدروکلوییدها و تجاری‌سازی نتایج و یافته‌های پژوهشی شود.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، کدخدایی امروز در مراسم افتتاح کنفرانس"صمغ‌های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا" در مشهد با اشاره به اینکه رویکرد نظام سلامت در کشورهای پیشرفته جهان از درمان به پیشگیری از بروز بیماری تغییر کرده است، گفت: یکی از اصلی‌ترین شیوه‌های تحقق این هدف اصلاح سبک تغذیه از طریق ارتقای سطح آگاهی عمومی و توجه به تولید مواد غذایی مغزی و سالم و در دو دهه اخیر فرآورده‌های فرا سودمند است که نه تنها از ارزش تغذیه‌ای مناسبی برخوردار است؛ بلکه دارای اثرات سلامت بخش و ریز مغزی‌های مناسب نیاز مصرف کننده است.

 

وی افزود: در این رابطه افزوده‌های گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرند که هیدورکلوییدها اعم از طبیعی و اصلاح شده یکی از پرمصرف‌ترین آنها می‌باشد و با اهدافی مختلف همچون بهبود خواص رئولوژیکی، افزایش قوام، تولید ژل، ایجاد بافت و در سال‌های اخیر تولید انواع میکرو و نانو ساختارهای ویژه "انکپسولاسیون" با رویکرد حفظ اجزای حساس غذایی و رسانش هدفمند آنها به کار می‌رود.

 

رئیس پژوهشکده صنایع غذایی خراسان رضوی با اشاره به اینکه از آنجا که هیدروکلوییدها گسترش و پراکندگی بسیاری در طبیعت دارند، تصریح کرد: اگر چه آمار دقیقی از میزان این ذخایر و نوع آنها در ایران وجود ندارد؛ اما با توجه به گستردگی اقلیم و در نتیجه گوناگونی پوشش گیاهی و نیز ذخایر دریایی خلیج فارس و دریای عمان و تحقیقات قابل ملاحظه‌ای که در سال‌های گذشته در کشور انجام شده منابع جدید و منحصر به فردی از هیدروکلوییدها شناسایی و معرفی شده است.

 

کدخدایی با بیان اینکه قالب تحقیقات انجام شده به صورت پراکنده و بدون اطلاع از پیشینه انجام شده توسط دیگران صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: ایجاد هم افزایی و افزایش اثر بخشی بیشتر این تحقیقات و تبدیل آن به داشن قابل تجاری شدن ابتدا نیازمند عزم ملی و سپس عزم جهانی است.

 

وی تاکید کرد: تاسیس یک شبکه اطلاعاتی منسجم با حمایت مراکز پژوهشی هم راستا می‌تواند به عنوان یک راهکار در ارتقای دانش هیدروکلوییدها و تجاری سازی نتایج و یافته‌های پژوهشی شود.

 

رئیس پژوهشکده صنایع غذایی خراسان رضوی با اشاره به اینکه لازم است تامین زیرساخت‌های لازم به منظور افزایش توان تحقیقاتی در مراکز پژوهشی و دانشگاهی به صورت تخصصی در اولویت قرار گیرد، گفت: داشتن تعاملات و همکاری‌های ملی و بین‌المللی این فرصت را برای تبادل دانشجو و پژوهشگر و ایجاد پژوهش‌های مشترک تحقیقاتی فراهم خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار