به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، محمدی امروز در همایش "زندگی در برزخ وصل و جدایی" که در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: متاسفانه جامعه به گونهای پیش میرود که تمامی دختران بیشتر به ادامه تحصیل فکر میکنند و نه به تشکیل خانواده.
وی با تاکید بر اینکه کسی مخالف رشد بانوان نیست؛ بلکه همه بر این اصل معتقدند که تمامی انسانها باید به رشد و تعالی برسند، گفت: امروز تاکید بیش از حد بانوان به ادامه تحصیل و کار کردن بیرون از منزل، باعث شده والدین بچههای خود را به مهدهای کودک بفرستند که این مسئله مشکلاتی را هم در کوتاه مدت و هم در بلند مدت برای کودکان به وجود میآورد.
این استاد دانشگاه ضمن بیان اینکه کودکان تا سن هفت سالگی نباید از آغوش مادران خود جدا شوند، بیان داشت: جریان دوری زنان از خانواده از غرب آغاز شد و نهضتی با عنوان فمنیسم به وجود آمد که باعث افزایش مطالبات زنان از جامعه و مردان شد.
محمدی با اشاره به اینکه درخواست تساوی جنسیتی، ایجاد مردانگی کاذب و غیره از جمله مسائلی بود که با به وجود آمدن نهضت فمنیسم رخ داد، تصریح کرد: در چنین شرایطی زنان برآن شدند تا در جامعه حضور یابند و درآمد اقتصادی کسب کنند.
وی نتیجه حضور بانوان در جامعه را، تاخیر در امر ازدواج و فرزندآوری دانست و گفت: اضطراب هویتی، اختلال شخصیتی و مشکلات تربیتی از جمله مهمترین نتایج حضور نادرست بانوان در جامعه است.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: حضور کمرنگ بانوان در خانواده و دوری فرزندان از مادران و بالطبع آن فرستادن کودکان به مهدهای کودکها علاوه بر ایجاد مشکلات رفتاری در آنان، مشکلات شخصیتی را نیز به وجود میآورد که مانع از رشد و شکوفایی بسیاری از استعدادهای آنان میشود.
محمدی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ابراز گلایه از عدم توجه دانشکدههای علوم انسانی به این معضلات تصریح کرد: پژوهشها نشان از این دارد که مردانی که به بیمارستانهای روانی مراجعه میکنند، خانواده آنان با مشکل مواجه است.
وی در بخش پایانی سخنان خود ضمن تاکید بر اینکه متاسفانه خانوادههای ما به دادگاه تبدیل شدهاند؛ خاطرنشان کرد: خانواده مکان ایثار، محبت و تحمل سختیها است در خانواده نباید تنها به حق خود و تکالیف طرف مقابل توجه داشت؛ بلکه باید بگوییم تکلیف من، حقوق وی.