آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۵۷۹۲
توصیه حجت الاسلام رضایی تهرانی به دانشجویان:

اگر درد دین دارید، دین شناس شوید

استاد حوزه و دانشگاه لزوم دین شناسی را غریب بودن دین خدا در تمامی زمان‌ها بیان کرد و با یادآوری روایتی از پیامبر(ص) گفت: بسیاری از کسانی که در مقابل امام حسین (ع) ایستادند، از پیامبر(ص) شنیده بودند که حکومت فرزندان ابوسفیان بر مسلمانان حرام است؛ دانشجویان اگر درد دین دارند، دین شناس شوند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، حجت الاسلام رضایی تهرانی شب گذشته در جلسه هفتگی هیات دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد محبت و دوستی میان شیعیان و ائمه معصومین (ع) را دوطرفه خواند و گفت: دوستی اهل بیت(ع) نسبت به شیعیان به دو شکل دوستی عام و خاص است.

 

وی دوستی اهل بیت(ع) را دقیقا مشابه صفات رحمان و رحیم خداوند دانست و افزود: صفت رحمان خداوند شامل تمامی موجودات می‌شود، حال اینکه صفت رحیم فقط انسان‌های برگزیده را در بر می‌گیرد.

 

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) مشمول دوستی خاص اهل بیت (ع) شدن را منوط به شرایطی دانست و گفت: در این حدیث امام صادق (ع) می‌فرمایند" ما دوستدار جوانی هستیم که دین شناس باشد".

 

حجت الاسلام رضایی تهرانی لزوم دین شناسی را غریب بودن دین خدا در تمامی زمان‌ها بیان کرد و با یادآوری روایتی از پیامبر(ص) خاطرنشان کرد: بسیاری از کسانی که در مقابل امام حسین (ع) ایستادند، از پیامبر(ص) شنیده بودند که حکومت فرزندان ابوسفیان بر مسلمانان حرام است؛ اما امام را به بیعت با یزید دعوت می‌کردند.

 

وی به دانشجویان توصیه کرد: اگر درد دین دارید، دین شناس شوید.

 

این استاد حوزه و دانشگاه ترک غضب، عصبانیت و ارتکاب حرام را از دیگر شرایط امام صادق (ع) برای دوست داشتن شیعیان برشمرد و تأکید کرد: شما انگشت نما هستید و به شما نگاه ویژه‌ای می‌شود، باید توجه ویژه هم به رفتار و کردار خود داشته باشید.

 

رضایی تهرانی وظیفه و رسالت حال حاضر جوانان را سنگین دانست و افزود: باید کوشش خود را در الگو بودن در بین اطرافیان خود به کار گیرید.

 

وی به حدیثی از پیامبر(ص) در مورد دوست داشتن ایشان برای دیدن یاری کنندگان دین خدا در آخرالزمان(عج) سخن اشاره کرد و گفت: این خیلی مهم است که بدانیم کجا هستیم و باید چه کاری انجام دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار