کد خبر:۳۶۶۴۵۲
مسعود دریس در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

نخستین آزمون معارف مهدوی در سطح عموم برگزار می‌شود

معاون طرح و برنامه بنیاد فرهنگی حضرت موعود ( عج ) از برگزاری نخستین آزمون سراسری معارف مهدویت در سطح عمومی، همزمان با جشن آغاز امامت موعود و ایام بزرگداشت نهم ربیع‌الاول در سراسر کشور خبر داد..

به گزارش خبرنگار حوزه دین و اندیشه "خبرگزاری دانشجو"، معاون طرح و برنامه بنیاد فرهنگی حضرت موعود در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو" اعلام کرد: نخستین آزمون سراسری معارف مهدویت در سطح عمومی، همزمان با جشن آغاز امامت موعود و ایام بزرگداشت نهم ربیع‌الاول، توسط بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود علیه‌السلام در سراسر کشور برگزار می‌گردد.

 

دریس ادامه داد: آزمون سراسری معارف مهدویت، همچون سایر آزمون‌های علمی در موضوع و یا موضوعاتی خاص، برای سنجش دانسته‌ها و آموخته‌های داوطلبان و علاقمندان به معارف مهدویت، برگزار می‌گردد و کارویژه اصلی آن، محاسبه میزان شناخت عمومی از مسائل و گزاره‌های معیار در گستره معارف مهدوی است. سراسری‌بودن این آزمون، اشاره به برگزاری هماهنگ زمانی آن در گستره ملی و تمام استان‌های کشور دارد؛ اگرچه این آزمون با محوریت شعب و دفاتر نمایندگی بنیاد در استان‌های مختلف برگزار می‌گردد.

 

موضوع آزمون «معارف مهدویت» است که شامل معارف عمومی در این حوزه (مباحث قرآنی، حدیثی، کلامی و تاریخی مربوط به امامت و به ویژه مهدویت) و نیز بخش‌های ویژه (ادیان و مذاهب، قرآن و حدیث، تاریخ و تمدن، اخلاق و تربیت، حکومت و سیاست) می‌باشد.

 

سطح برگزاری آزمون «عمومی» است؛ بدین‌معنا که هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ سطح مخاطبان، این آزمون برای آموزش غیرتخصصی معارف مهدویت طراحی و برگزار می‌گردد. مقصود از آموزش تخصصی، آن بخش از محتوا و سازوکار آموزشی است که در رابطه با متون و منابع دینی، با اتکا به روش‌شناسی و آموزش‌های متداول در رابطه با علوم اسلامی (ادبیات، منطق، اصول، فقه، تفسیر، تاریخ، کلام و...) در حوزه‌های علمیه برای طلاب علوم‌دینی صورت می‌گیرد و هدف از آن تربیت دانشمند، محقق و مبلغ دینی است و اکنون، «مرکز تخصصی امامت و مهدویت حوزه علمیه قم» به عنوان ارگان آموزش تخصصی بنیاد، دست‌اندرکار اجرای آن می‌باشد. در مقابل، آموزش عمومی در حوزه مخاطب، «عموم افراد علاقمند به مباحث مهدویت در اقشار گوناگون» را دربرمی‌گیرد و در حوزه محتوا «گزاره‌های عام و مقبول (محکمات) مهدویت در تألیفات و کتب معاصر» را شامل می‌شود و به «ارتقای سطح آگاهی از گزاره‌ها و رهیافت‌های نظری و عینی آموزه مهدویت در میان افراد جامعه» نظر دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار