آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۶۰۳۶
حجت الاسلام حججی قمی در دانشگاه اصفهان:

تجربه‌ گران عاشورا به ما فهماند نباید امام زمانه تنها بماند/ هدفگذاری زندگی‌ها باید بر مدار ظهور حجت خدا باشد

استاد حوزه و دانشگاه در دانشگاه اصفهان گفت: تجربه کربلا که با هزینه سنگینی چون به مسلخ رفتن امام حسین (ع) بدست آمد، تجربه گران بهایی است و هیچ گاه امام را نباید تنها گذاشت.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در اصفهان، حجت الاسلام حججی قمی، استاد حوزه و دانشگاه در مراسم شب پنجم سوگواری سالار شهیدان در دانشگاه اصفهان، در رابطه با اصول اصلی مهدویت گفت: اعتقاد قلبی و ایمانی به ظهور، باور به اینکه امام عصر (عج) با ظهورشان جهان را پر از عدل و داد می‌کند، و اینکه پس از حضور امام در راس حکومت، میراث جهان، از آن مستضعفین است، از جمله اساسی‌ترین باورهایی است که باید در خود تقویت کنیم.

 

وی افزود: باید ایمان داشته باشیم که امام زمان (عج) با قدرت الهی یاری می‌شوند و پس از ظهورشان اسلام به همه سرزمین‌ها نفوذ می‌کند و جهانی می‌شود.

 

حجت الاسلام حججی قمی در رابطه با تاثیر مردم کوفه در خروج امام حسین (ع) علی حکومت یزید اظهارداشت: خروج امام به خواسته بشر متکی نیست و نشانه آن هم اقدامات اولیه امام حسین (ع) در ترک مدینه و رفتن به مکه قبل از رسیدن نامه‌های کوفیان است. امام قیامش را شروع کرده بود اما نامه‌ها و درخواست‌های مردم کوفه هم بی‌تاثیر نبود، حجت را بر ایشان تمام کرد و به مسیر قیام جهت داد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: حال سوال می‌شود پس در قضیه ظهور تلاش ما چه فایده‌ای دارد. باید گفت که ما به عنوان منتظر حقیقی در هدفگذاری ظهور و قیام ولیعصر (عج) می‌توانیم موثر باشیم. باید نقش خود را بیابیم، و مثل مردم کوفه که در قیام امام نقش جزئی داشتند، در جهت دهی قیام ایشان تاثیرگذار باشیم.

 

وی ادامه داد: به هر حال وعده الهی محقق می‌شود و ظهور میسر خواهد شد اما باید بدانیم ما کجای این پازل هستیم. حتما باید مواظب باشیم در این جریانات اشتباه کوفیان را مرتکب نشویم تا حادثه کربلا تکرار نشود و امام زمانه تنها نماند.

 

حجت الاسلام حججی قمی اضافه کرد: تجربه کربلا که با هزینهٔ سنگینی چون به مسلخ رفتن امام حسین (ع) بدست آمد، تجربه گران بهایی است و متذکر می‌شود که هیچ‌گاه امام را نباید تنها گذاشت.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به دعوت خصوصی امام حسین (ع) در راه کربلا از افراد خاص از جمله نامه دو خطی و کوتاه ایشان به حبیب ابن مظاهر تصریح کرد: امروز امام زمان (عج) نیز غریب و تنهاست و به ما که پیرو مکتب تشیع هستیم، چشم امید دارند. امام مهیای قیام است و این مائیم که باید زمینه‌ها و آمادگی‌های فرج را در خود ایجاد کنیم تا که امام زمانه‌مان برای ما نامه بنویسد.

 

وی در پایان تاکید کرد: برای عبرت گرفتن از عاشورا و اتصال آن به زمینه سازی برای فرج و رسیدن به کاروان امام عصر (عج) باید ببینیم زندگی و کار و درآمدمان چطوراست، آیا شایستگی همراهی با ایشان را داریم یا خیر. باید همه هدفگذاری زندگی‌هایمان بر مدار ظهور حجت خدا باشد.

 

لازم به ذکر است، مراسم عزاداری به مناسبت دهه محرم الحرام، از سوم آبان ماه، هر شب به مدت ۱۱ شب از ساعت 30: 20 تا 30: 22 در مصلی الغدیر دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود. شب گذشته نیز، این هیات در دانشگاه اصفهان از مهمانی ویژه پذیرایی کرد و پیکر مطهر یک شهید گمنام زینت بخش مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار