آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۷۴۸۶

کارگاه آموزشی "مدیریت جامع سیل" در دانشگاه منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود

کارگاه آموزشی "مدیریت جامع سیل در دامنه‌های شمالی البرز" در تالار خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود.
کارگاه آموزشی "مدیریت جامع سیل" در دانشگاه منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود

به گزارش "خبرگزاری دانشجو"، کارگاه آموزشی " مدیریت جامع سیل در دامنه‌های شمالی البرز" در محورهای توسعه، آمایش سرزمین و حریم رودخانه، مهندسی رودخانه (ابنیه، فعالیت‌های عمرانی و برداشت مصالح)، نقش پوشش گیاهی در مدیریت سیل (بالادست، حاشیه و بستر رودخانه)، ادراک سیل، ‌آمدگی و نقش جوامع محلی، پیش بینی، هشدار و مدیریت ریسک سیل (خطر، عناصر در معرض خطر، آسیب پذیر بودن) با همکاری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و اداره کل منابع طبیعی استان گلستان به همت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود.


علاقه‌مندان جهت شرکت در کارگاه آموزشی باید بعد از پرداخت هزینه ثبت‌نام به حساب دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان به شماره 3150061554 و بنام سایر منابع نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه کد 31500 کپی فیش واریزی را به ایمیل V.sheikh@yahoo.com ارسال کنند.


هزینه ثبت‌نام برای افراد عادی،500 هزار ریال و برای دانشجویان 250 هزار ریال خواهد بود و برای  هماهنگی‌های بیشتر می‌توان با  شماره تلفن 09112773650(شیخ) تماس برقرار کرد.


لازم به ذکر است، در این کارگاه آموزشی که با حضور جلالی، رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و گرشاسبی، معاون سازمان مذکور همراه است، در بیستم آبان ماه در تالار خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان آغاز به کار خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار