در ازای ماهانه ۷۰۰ میلیون دلار چه چیزی را معامله و تمدید کردیم؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۰۸۳۸
فتوتی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

در ازای ماهانه ۷۰۰ میلیون دلار چه چیزی را معامله و تمدید کردیم؟

دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: تیم مذاکره‌کننده باید پاسخگو باشد که در ازای ماهانه 700 میلیون دلار چه چیزی را معامله و تمدید کرده است.

امیر فتوتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، درباره مذاکرات و تمدید توافق‌نامه ژنو تا 10 تیر اظهار داشت: تیم مذاکره‌کننده باید پاسخگو باشد که در ازای ماهانه 700 میلیون دلار چه چیزی را معامله و تمدید کرده است.

 

وی افزود:  همان‌طور که آمریکا مردم خود را محرم می‌داند و از جزئیات توافق‌نامه به آن‌ها می‌گوید، نباید همچون گذشته جزئیات توافق برای مردم ایران محرمانه بماند.

 

دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تصریح کرد: نباید به گونه‌ای باشد که دولت‌مردان آمریکا هر زمان خواستند از هر قسمتی از توافق‌نامه پرده بردارند.

 

فتوتی با اشاره به اثبات عدم صداقت آمریکایی‌ها در مذاکرات و توافق خاطرنشان کرد: دولت‌مردان باید فراموش نکنند که آمریکایی‌ها صداقت ندارند چراکه آمریکایی‌ها در ساعات اولیه پس از تمدید مذاکرات و تعریف و تمجید از دستاوردهای‌شان، ادعای تعلیق برنامه‌ هسته‌ای ایران را شروع کردند.

نظرات شما
سمیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰
البته با این پول خرج بریز وبپاشهای دولت تدبیر و امید درمیاد.
0
1
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۱
سلام
من میگم در ازای این پول چیرو معامله کردیم
شرافت ازادی غیرت ولایت فقیه شهدا عزت و...
اجازه آقا میشه بازم بگیم
بیشتر از اینها بلدیما !!!!
0
1
حمید
۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱
دروغ وتهمت جرم و توهین نیست؟
پربازدیدترین آخرین اخبار