کد خبر:۳۷۲۶۳۷
مدیرمسئول نشریه "گپ" در گفتگوی تفصیلی با "خبرگزاری دانشجو":

توحیدی راد: هدفمان در انتشار نشریه برطرف کردن دغدغه‌های رهبر انقلاب در جنگ نرم است/ دانشجو می‌تواند جامعه را تحت تاثیر افکار درست قرار دهد

مدیرمسئول نشریه "گپ" گفت: ما می‌خواهیم نه تنها نشریات بلکه تولیدات فرهنگی گروه رسانه پندار را به جایی برسانیم که تا حدودی دغدغه مقام معظم رهبری در جنگ نرم را برآورده کنیم و این انگیزه باعث می‌شود سنگر را...

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان، یکی از نیازمندی‌های بشر امروز نیازمندی اطلاعاتی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، علمی، اجتماعی و غیره است، بی‌شک این نیازمندی در میان جامعه دانشگاهی که به نوعی هم بزرگ‌ترین ارباب رجوع منابع اطلاعاتی و هم مرجع اطلاعات مورد نیاز جامعه محسوب می‌شود، مورد اهمیت ویژه‌ای قرار دارد و مطمئنا یکی از راه‌های افزایش خوراندن خوراک اطلاعاتی به این قشر "نشریات دانشجویی" هستند.


با توجه به اهمیت مسئله فرهنگ در کلام مقام معظم رهبری و نیازمندی جامعه به خوراک فرهنگی این مسئله این روزها به عنوان یکی از مباحث داغ نشریات دانشجویی کشور محسوب می‌شود، "خبرگزاری دانشجو" بنا بر رسالت خبری و اطلاع رسانی در حوزه فرهنگ به سراغ امیر توحیدی راد، مدیرمسئول نشریه موفق "گپ" دانشجویان پیام‌نور گرگان که به تازگی حائر رتبه دوم در جشنواره نشریات دانشجویی پیام‌نور کشور شده، رفته است که متن کامل این گفتگو را از نظر می‌گذرانید.

 

خبرگزاری دانشجو: تا کنون چند شماره از نشریه "پندار" به چاپ رسیده است و فکر میکنید چه معیارهایی موجب کسب مقام در جشنواره اخیر شده است؟

 

توحیدی راد: گروه دانشجویی رسانه "پندار" دانشگاه پیام‌نور گرگان کار خود را از سال 1390 آغاز کرده و در بخش رسانه مکتوب فعالیت‌های درخور توجه‌ای داشته است و مختص کار نشریه، تا کنون نشریاتی همچون ضحی و گپ، ویژه نامه‌هایی مانند همسفر (ویژه راهیان نور) و صهبای رهبر (بیانات مقام معظم رهبری در موضوعات مختلف) به چاپ رسانده است.


نشریه گپ در دو شماره منتشر شده که مورد استقبال ویژه خوانندگان، اعضای گروه، اساتید و کارمندان قرار گرفت.


جهت شرکت در جشنواره اخیر، از بین محصولات گروه رسانه پندار، تنها نشریه گپ به دبیرخانه ارسال شد و به نظر بنده تولیدی بودن بسیاری از مطالب، نوآوری و خلاقیت، ساختار منسجم و جذاب به گونه‌ای که با مخاطب خود به خوبی ارتباط برقرار کرده و به صورت شفاف و قابل درک سخن گفتن و مخاطب خود را به تأمل واداشتن از جمله ویژگی‌هایی است که گپ را حائز رتبه کرده است.

 

خبرگزاری دانشجو: از نظر شما اعضای هیات تحریریه نشریه و پشتوانه فکری آنان تا چه اندازه در این افتخارآفرینی نقش داشتهاند؟

 

توحیدی راد: با توجه به اینکه اعضای تحریریه خود از فعالان فرهنگی در دانشگاه هستند به خوبی با مسائل فرهنگی و اجتماعی درگیر می‌باشند و نیاز دانشجویان را احساس می‌کنند و در مورد نوع مطالب، نحوه استفاده، قلم و چگونگی بیان آن به خوبی تحقیق و تامل می‌کنند، بالطبع حمایت فکری و روحیه کار گروهی آنان سهم بسزای را در ارائه کار به بهترین وجه ایفا می‌کند.


شما یک تیم ورزشی را در نظر بگیرید که هر بازیکن وظیفه‌ای را در زمین به عهده دارد که به هدف نهایی منتج می‌شود؛ حال اگر هر یک از بازیکنان نتواند وظیفه خود را به خوبی انجام دهد باعث عدم موفقیت تیم می‌شود نظریه نیز یک کار گروهی و فکری است پس اگر نشریه ای موفق می‌شود حاصل آن است که اعضای آن وظیفه محوله را در جایگاه خود به درستی و در خط رسیدن به هدف انجام داده‌اند.

 

خبرگزاری دانشجو: با توجه به حوزه فعالیت نشریه چه اهدافی را در آن دنبال میکنید؟

 

توحیدی راد: هدف، فرهنگ و کار فرهنگی در راستای اهداف انقلاب اسلامی با توجه به اندیشه‌های امام خمینی (ره) و منویات رهبر عزیزمان؛ حضرت آیت الله خامنه‌ای است، ما می‌خواهیم انشاالله نه تنها نشریات بلکه تولیدات فرهنگی گروه رسانه پندار را به جایی برسانیم که تا حدودی دغدغه مقام معظم رهبری در جنگ نرم را برآورده کنیم و این انگیزه باعث می‌شود سنگر را رها نکرده و عقب نشینی نکنیم و ناامید نشویم.


همچنین می‌خواهیم به دانشجویان و مخاطبان این باور را بدهیم که می‌توانند هر یک نه تنها تاثیرگذار در دانشگاه خود باشند؛ بلکه جامعه خود را نیز تحت تأثیر افکار درست قرار دهند، که امیدواریم بتوانیم گام‌های خود را در رسیدن به این اهداف مصمم‌تر برداریم.

 

خبرگزاری دانشجو: چه خلاهای فرهنگی در جامعه به خصوص جامعه دانشگاهی وجود دارد و تا چه اندازه سعی در برطف کردن این خلاها در نشریه‌تان داشته‌اید؟

 

توحیدی راد: عدم خودباوری و عدم آگاهی از ارزش‌ها و ضدارزش‌ها در جامعه دانشگاهی باعث کم تحرکی و در بعضی بی‌تحرکی و بی‌تفاوتی نسبت به جامعه و رخدادهای اطراف ما شده است و ما سعی می‌کنیم با آگاهی دادن و ایجاد انگیزه در وسع خودمان درصدد پر کردن این خلأها باشیم. انشاالله

 

خبرگزاری دانشجو: در صورت تمایل خود و همکارانتان را در نشریه معرفی کنید.

 

توحیدی راد: امیرحسین توحیدی راد، دانشجوی رشته عمران و مدیر مسئول طراح و صفحه آرا-عبدالمجید هادی دانشجوی رشته نرم افزار و مدیر اجرایی-فاطمه یوسفی دانشجوی رشته روانشناسی عضو تحریریه، مرضیه ابراهیمی، دانشجوی رشته روانشناسی و عضو تحریریه، فاطمه توحیدی راد دانشجوی رشته حقوق و سردبیر، فرزانه حاجی ابراهیمی دانشجوی رشته مهندسی نرم افزار عضو تحریریه، فاطمه ملک شاهی دانشجوی رشته روانشانی عضو تحریریه و معین نجفی ثانی داورزن دانشجوی رشته جغرافیای شهری و طراح و صفحه آرای این نشریه هستند.

 

خبرگزاری دانشجو: اگر مطلب قابل ذکری وجود دارد که از دید ما در ارائه پرسشها پنهان مانده است لطفا بیان کنید.

 

توحیدی راد: در پایان از تمام کسانی که در این امر تلاش می‌کنند و ما را در رسیدن به اهدافمان یاری می‌کنند تشکر می‌کنم و از خداوند منان مسئلت دارم این مقام باعث فخر و تکبر گروه نشود بلکه ما را در مسیر درست ثابت قدم نگه دارد.


وی در پایان سامانه پاتوق نشریات دانشجویی خبرگزاری دانشجو را ظرفیت مناسبی جهت ارائه نقطه نظرات دانشجویی در حوزه‌های مختلف خواند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار