آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۲۹۹۵
هاآرتص خبر داد

منافع مشترک تهران و واشنگتن در عراق تضمین تصویب توافق هسته‎ای در کنگره آمریکا

هاآرتص نوشت: زمانیکه دولت آمریکا توافقنامه هسته ای نهایی را به کنگره ارائه کند، منافع مشترک تهران و واشنگتن احتمالا به کمک دولت این کشور می‎آید.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ؛ یک منبع دیپلماتیک اروپایی نزدیک به گفتگوهای هستهای به هاآرتص گفت که مادامی که دولت امریکا توافقنامه هستهای نهایی را به کنگره آمریکا ارائه کند، منافع مشترک "تهران" و "واشنگتن" در عراق به کمک دولت آمریکا می‎آید.

 
اظهارات "جان کری" وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر اینکه حملات ایران به داعش تاثیری مثبت دارد نیز این فرضیه را تقویت می کند. اما سعودیها با نگرانی بسیار بیشتری اوضاع را زیرنظر دارند.
 
 
هاآرتص مدعی شد: بهای پایین نفت نیز  روند دستیابی به توافق هستهای را افزایش میدهد، چرا که بعد از این توافق، ایران می تواند به اندازه سطح قبل از تحریمها، نفت بفروشد. تعدادی از مفسران این هفته اعلام کردند این شرایط می تواند امضای توافقنامه را پیش از هفت ماه تعیین شده سرعت ببخشد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار