کد خبر:۳۷۴۰۴۰
در کرسی آزاداندیشی پیام‌نور قاین مطرح شد

آمار طلاق در ازدواج دانشجویی بسیار پایین است/ هیچ نهادی از ازدواج دانشجویی حمایت نمی‌کند

کرسی آزاداندیشی با موضوع "ازدواج دانشجویی" پیش از ظهر امروز در دانشگاه پیام‌نور قاین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از بیرجند، کرسی‌های آزاداندیشی یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است که انگار مسئولان دانشگاه‌ها از برگزاری این کرسی‌ها به دلایل مختلف اجتناب می‌کنند.

 

این روزها که در برخی از دانشگاه‌های خراسان جنوبی مسئولان دانشگاه‌ها به بهانه برگزاری کرسی کرسی آزاداندیشی افرادی را به عنوان کارشناس کرسی با اهداف سیاسی خاص از تهران به دانشگاه‌های خود مورد نظر دعوت می‌کنند تا در جلسه‌ای یک طرفه تبلیغات سوء خود در زمینه آزادی سران فتنه را مطرح کنند برخی از دانشگاه‌ها نیز سعی دارند تا در فضایی آرام و بدور از سیاسی‌کاری و جناح بازی کرسی‌های آزاداندیشی را برگزار کنند.  

 

دانشگاه پیام‌نور یکی از این دانشگاه‌ها است که امروز در مرکز قاین کرسی ازاداندیشی را با موضوع "ازدواج دانشجویی" با حضور و استقبال خوب دانشجویان برگزار کرد.

 

یکی از موافقین ازدواج دانشجویی در این کرسی با بیان اینکه اگر دانشجویان در خصوص شروع یک زندگی آسان علاوه بر توافق بین خود با خانواده‌هایشان نیز قبل از شرکت در این ازدواج صحبت کرده باشند و نسبت به توجیه آنها اقدام کنند بسیار سازنده و موثر در موفقیت آینده آنها خواهد بود، گفت:  ازدواج دانشجویی می‌تواند بسیاری از مشکلات اجتماعی و مخرب برای آینده جوانان را مرتفع کند.

 

وی با بیان اینکه دانشجویان باید در ابتدای زندگی مشترک خود از والدین مشورت و کمک بگیرند، گفت: دانشجویان نباید با گرفتن مراسم سنگین و بزرگ از شیرینی زندگی خود کم کنند که اگر این چنین شود ممکن است آثار سوء برای زندگی آنها داشته باشد.

 

متاسفانه امروز هیچ نهادی از ازدواج دانشجویی حمایت نمی‌کند

 

وی گفت: اگر ازدواج دانشجویی درست و با فکر و اندیشه صورت گیرد آمار طلاق در آن بسیار پایین می‌آید هر چند که امروزه هم آمار طلاق در بین ازدواج های دانشجویی کمتر از سایر ازدواج‌ها است.

 

یکی دیگر از دانشجویان مخالف ازدواج دانشجویی با بیان این مطلب که متاسفانه امروزه هیچ نهادی از ازدواج دانشجویی حمایت نمی‌کند، گفت: بنده قبول ندارم که آمار طلاق در ازدواج‌های دانشجویی کمتر از سایر ازدواج‌ها باشد.

 

وی افزود: پیشبردی در اهداف این ازدواج دانشجویی مشخص نیست و آنچه که شما در خصوص آمار ازدواج دانشجویی میدهید را قبول نداریم.

 

این دانشجو: اگر هدف این ازدواج‌ها ساده زیستی است چرا این کار در دانشگاه‌ها فرهنگ سازی می‌شود؛ اما در جامعه قدرت فرهنگ سازی ندارید و بسیاری از این زوجین بعدا مراسمی را در بهترین‌ مکان‌های شهر ممکن است بگیرند پس یکی از اهداف این ازدواج‌ها باید این باشد که جامعه و خانواده‌ها را هم در اجرای ازدواج آسان توجیه نمایند.

 

آمار طلاق در ازدواج دانشجویی بسیار پایین است

 

محمد جواد اکبری مطلق، کارشناس این کرسی هم با بیان اینکه ازدواج دانشجویی چند سالی است که در دانشگاه‌های کشور اجرا می‌شود، گفت: با آمارهایی که در کشور ارائه شده است، خوشبختانه آمار طلاق در بین ازدواج دانشجویی بسیار پایین است و می‌توان گفت این آمار یک به 20 است.

 

وی افزود: ما خود قبول داریم که در این طرح ممکن است مشکلاتی هم وجود داشته باشد و افرادی که در ازدواج دانشجویی با یکدیگر ازدواج می‌کنند ممکن است از لحاظ فرهنگی تفاوت‌هایی با هم داشته باشند که با برنامه‌هایی که نهاد در پیش رو دارد در صدد رفع این مشکلات خواهیم بود.

 

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور خراسان جنوبی در خصوص حمایت از این طرح گفت: نهادنمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها حامی ازدواج‌های دانشجویی است و اما هنوز در رابطه با این موضوع به معنی واقعی جامعه فرهنگ سازی نشده است.

 

هنوز بستر ازدواج دانشجویی در جامعه به خوبی فراهم نشده است

 

اکبری مطلق گفت: برای حذف کردن برخی از کارها باید سال‌های طولانی بگذرد و بعد نتیجه را ببینیم و اگر می‌خواهیم فرهنگ سازی کنیم باید نتیجه را در طولانی مدت دید.

 

وی با بیان اینکه هنوز بستر ازدواج دانشجویی در جامعه به خوبی فراهم نشده است، گفت: آسیب‌شناسی ازدواج دانشجویی در گذشته به دلیل کثرت دانشجویان کمی مشکل بود؛ اما درحال حاضر به دلیل کم شدن تعداد دانشجویان بهتر می‌توان آسیب شناسی را انجام داد.

 

اکبری مطلق یکی از اهداف ازدواج دانشجویی را آغاز زندگی ساده و به دور از تجمل‌گرایی دانست و گفت: اگر این ازدواج با تعقل و تحقیق انجام گیرد، بهترین خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار