کد خبر:۳۷۴۸۴۳

کرسی آزاد اندیشی "آسیب‌های ازدواج" در دانشگاه آزاد قاین برگزار شد

کرسی آزاد اندیشی با موضوع "آسیب‌های ازدواج" امروز در دانشگاه آزاد قاین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از بیرجند، کرسی آزاد اندیشی با موضوع "آسیب‌های ازدواج" امروز در دانشگاه آزاد قاین برگزار شد و در آن سن آمادگی ازدواج و سایر موارد مورد بحث قرار گرفت و تعدادی از دانشجویان بر سر موضوع جلسه مبنی بر اینکه آیا خود ازدواج هم آسیب پذیری دارد یا خیر به بحث و گفتگو پرداختند.

 

یکی از دانشجویان ملاک‌های ازدواج را آسیب زا تعریف کرد و گفت: برخی ازدواج را فقط راهی برای رسیدن به خواسته‌های مالی خود عنوان می‌کنند و برخی ازدواج را یک ارتقاء اجتماعی می دانند.

 

وی با بیان اینکه تکامل و رشد در کنار همسر حاصل می‌شود، افزود: نباید دانشجویان به ازدواج با یک دید صرفا اقتصادی نگاه کنند.

 

ابراهیم پور از اساتید روان شناسی دانشگاه آزاد قاین و کارشناس این کرسی پس از شنیدن مباحث دانشجویان با اشاره به اینکه در وجود هر کسی خلاء‌های روانی است و زن و مرد به لحاظ فیزیولوژیک و ژنتیکی و ساختار زیستی تفاوت‌هایی با هم دارند، افزود: نگاه‌های کمی و متفاوتی که زن و مرد دارند در کنار یکدیگر تکمیل می‌شوند و خلاء روانی به لحاظ عاطفی در کنار این رابطه می‌تواند نیز تکمیل شود.

 

وی افزود: براساس سلسله مراتبی که مازلو مطرح می‌کند نیازها را به شکل هرم ترسیم می‌کند و در قاعده نیازهای فیزیولوژیک را قرار می‌دهد بعد امنیت و محبت می آورد.

 

این استاد دانشگاه در خصوص اینکه آیا ازدواج یک آسیب می‌تواند باشد، گفت: وقتی انتخاب یک انتخاب مناسب نباشد و ملاک‌ها هم خوانی نداشته باشند ممکن است در آینده این ازدواج دچار مشکلاتی شود.

 

ابراهیم‌پور دوران عقد و نامزدی را بهترین دوران برای شناخت دانست و گفت: شناخت باید یک بازه زمانی طولانی‌تر داشته باشد تا ملاک‌هایی را که برخی حتی وانمود به آن می‌کنند بیشتر شناخته شود.

 

وی گفت اگر در طول دوران نامزدی و عقد که با نظر خانواده‌ها باشد شناخت کامل برای تشکیل یک زندگی حاصل نشد و جدایی اتفاق بیفتد به مراتب بهتر از زمانی خواهد بود که چند سال زندگی کرده و بعد جدا می‌شوند هر چند این کار آسیب‌هایی هم ممکن است داشته باشد ولی به مراتب آسیب‌های آن از آسیب‌های بعد از ازدواج کمتر خواهد بود.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه هر شخصی در ابتدا باید از خودش نیز یک شناخت کافی داشته باشد و بعد ملاک‌هایی که قرار می‌دهیم ملاک‌هایی معقول باشد، افزود: پویایی، دانستن هدف و ملاک‌های مشخص باعث می‌شود که انسان موفقیت بیشتری در زندگی آینده داشته باشد.

 

ابراهیم پور از نقش خانواده به عنوان یکی از مهمترین ارکان در جامعه در راستای انتخاب صحیح یاد کرد و گفت: خانواده در این زمینه نقش مهمی دارد.

 

 وی با اشاره به اینکه برای سن ازدواج نمی‌توان یک سن دقیق محاسبه شده را عنوان کرد، گفت: هر سنی که شخص به بلوغ روان شناختی رسید بهترین سن ازدواج است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار