دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":
کد خبر:۳۷۷۶۸۰
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:
فرجیدانا قدر اعتماد مجلس را ندانست/ هشداردادن به مسئولان را به عنوان یک رسالت دنبال میکنیم
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: وزیر قبلی علوم، قدر اعتماد مجلس را ندانست ولی امیدواریم حالا که وزیر جدید تجربیات وزارت خانهای قبلی دارد و مشی هفتههای اخیر او هم بیانگر این است که میخواهد از تلاطمها بکاهد.
عباس مقتدایی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان،در رابطه با احیای جریان فتنه در دانشگاهها گفت: به نظر میرسد وزارت علوم و مسئولان اصلی آن باید تلاش کنند، از اعتمادی که مجلس به آنها کرده و فرصتی که برای خدمتگزاری در اختیار آنها قرار گرفته، به نحوی شایسته پاسداری و حفاظت کند.
وی افزود: وزیر قبلی علوم، قدر اعتماد مجلس را ندانست ولی امیدواریم حالا که وزیر جدید تجربیات وزارت خانه ای قبلی دارد و مشی هفتههای اخیر او هم بیانگر این است که میخواهد از تلاطمها بکاهد، مدیران پیرامونی وی هم با درک پیام مجلس شورای اسلامی کمک کنند تا فضای آرام بر دانشگاهها حاکم شود تا بتوانیم به بالاترین حد رشد علمی و آنچه که شایسته دانشگاهها است، برسیم.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان گفت: البته آرام بودن فضای دانشگاهها سبب میشود تا بتوانیم نشاط سیاسی و در صحنه بودن دانشجویان را به دور از رقابتهای زننده سیاسی و تاثیرگزاری دانشجویی در پی داشته باشند.
مقتدایی در رابطه با برخی نظرات در رابطه با احیای مجدد جریان فتنه در سایه اقدامات دولت یازدهم تصریح کرد: ما به دنبال حمایت کردن دولت هستیم؛ بنابراین باید حتی برخی از حاشیهها را کمک کنیم تا که برجسته نشوند و حتی اگر مواردی هم وجود داشته باشد، نباید بزرگنمایی شود.
وی در پایان گفت: بنابراین موضع گیری در این مقطع در خصوص مسائل حاشیه ای را مصلحت نمیدانم؛ اما مذاکره با مسئولین و مدیران و هشدار دادن حضوری به آنها به عنوان یک رسالت را دنبال میکنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.