کد خبر:۳۷۷۷۴۱
عضو کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

دستگاه قضا به جرائم همه فعالان و سران فتنه از جمله آقا زاده‌ها رسیدگی کند

عضو کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: ما به عنوان دانشگاهیان کشور از دستگاه قضا انتظار داریم برای محاکمه تمام خطاکاران فتنه، از جمله آقازادگان اقدام جدی انجام دهند؛ چرا که دیگر دوره اشرافی‌گری، آقازاده‌گری و این لوس بازی‌ها گذشته است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، عباس مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در نشست واکاوی فتنه 88 که روز گذشته در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه بازخوانی تاریخ اسلام برای عبرت گیری از حوادث است، گفت: حماسه 9 دی نیز به دلیل تاثیرگذاری که در حفظ نظام جمهوری اسلامی داشت، باید به عنوان یک مقطع تاریخی مورد بررسی قرار گیرد.

 

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران نه سلطه داخلی و نه سلطه خارجی را نخواهد پذیرفت و وجود شهدای جنگ تحمیلی و شهدای هسته‌ای بیانگر این مسئله است.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاد، تصریح کرد: ما باید فضای جامعه را رصد کینم، اجازه ندهیم که رئیس جمهوری بر اساس شرایط جامعه به سمت خودکامگی برود و باید پشت رهبری بمانیم.

 

مقتدایی بیان داشت: ما به عنوان دانشگاهیان کشور از دستگاه قضا انتظار داریم برای محاکمه تمام خطاکران، ولو آقازادگان اقدام جدی انجام دهند.

 

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص اینکه همه باید دقت داشته باشیم که به نام انقلابی‌گری افراد را از جامعه و نظام اسلامی حذف نکنیم، گفت: همه باید توجه داشته باشیم که در اقدامات خود خط امام و معیارهای امام راحل را مد نظر خود قرار دهیم.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی همت خود را در راستای حمایت از دولت و مسئولان قرار داده است، افزود: این مسئله مشروط به این است که طرف مقابل نیز وظایف خود را به درستی انجام دهد و فرصتی که امروز در اختیار آن ها  قرار گرفته است، به عنوان یک امانت به آن نگاه کنند، نه به عنوان یک مجموعه که احیانا فضای مکر علیه انقلاب اسلامی شکل بگیرد.

 

مقتدایی بیان داشت: حمایت‌های مجلس یک روز در قالب حمایت بی سابقه از دولت برای رای آوردن اعضای کابینه خودش را نشان می‌دهد و در زمان دیگر و یا همزمان با آن ایستادگی و مقاومت در برابر کسانی است که می‌خواهند جریان فتنه را دوباره بازسازی کنند.

 

وی افزود: مقاومتی که مجلس در راستای اداره دانشگا‌‌ه‌ها از خود نشان داد در همین راستا بود؛ چرا که کشور ایران بالاترین رشد علمی را در جهان دارد و کسانی باید در دانشگاه‌ها مدیریت بگیرند و اداره جامعه را در دست داشته باشند که بتوانند این رشد علمی را حفظ کنند.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه‌ها پر نشاط ترین مراکز تصمیم گیری در خصوص مسائل علمی، فرهنگی و اجتماعی است، گفت: در عین حال دانشگاه‌ها نباید به کلوپ‌هایی برای فعالیت احزاب و جریان‌های خاص تبدیل شود.

 

مقتدایی خاطرنشان کرد: هنر مردم ایران در 9 دی این بود که فهمیدند انتخابات و طرح تقلب در آن بهانه ای برای تغییر جهت نظام انقلاب اسلامی است.

 

وی گفت: آمریکایی‌ها و غرب گزینه‌های مختلفی برای از بین بردن نظام جمهوری اسلامی داشتند؛ اما به دلیل وجود دشمن شناسی در رهبر انقلاب در بالاترین سطح، دشمنان در رسیدن به اهداف خود ناکام ماندند.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با تاکید به اینکه بسیجیان و ملت ایران در جریان فتنه شیفته غرب نشدند، گفت: شیفتگی غرب برای کسانی حاصل می‌شود که رویکردهای اسلامی را به طور کامل در درون خود متوجه نشده باشند و فریب ظواهر را می خورند.

 

مقتدایی افزود: ما با استفاده از علوم انسانی اسلامی می‌توانیم به پیشرفت برسیم و این در حالی ست که بعضی از مردم و کشورها تصور می‌کنند برای اینکه به حد توسعه یافتگی آنها برسیم باید تمام هویت خود را عوض کنیم.

 

وی بیان داشت: موسساتی مثل کمیته خطر کنونی و یا بنیاد دفاع از دموکراسی اینها بنیاد‌هایی بودند در کنار افرای مثل جین شارپ و جورج سوروس که اینها برای ایجاد انقلاب رنگی در داخل کشورهای مختلف برنامه‌ریزی می‌کردند تا غرب در این کشورها سلطه و نفوذ داشته باشد.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جریان فتنه 88 یک عده بازیگردان، یک عده بازی خورده و عده ای دیگر بازیگر بودند، خاطرنشان کرد: بازیگران به سرعت متوجه اقدامات شدند و همین افرادی بودند که از اعتراضات خود در خیابان‌ها دست برداشتند و بخشی از اینها بدنه عمومی مردم بودند و واقعا این تصور را داشتند که در انتخابات تقلب رخ داده است.

 

مقتدایی ادامه داد: همین عده در عین حال حال که خطاکار بودند مورد بخشش نظام واقع شدند؛ چرا که نظام جمهوری اسلامی به وحدت نیاز دارد، و هنوز این افراد فرصت دارند که نشان بدهند به اشتباهات خود پی برده‌اند و این بیانگر رافت اسلامی نظام است.

 

وی با اشاره به آیه 159 سوره آل عمران «ای پیامبر رحمت خدا شامل حال تو شد که با مردم ملایمی، اگر تو خشن و سنگدل بودی از اطرافت پراکنده می‌شدند»؛ گفت: این تعبیر مورد توجه نظام و رهبری نظام است.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید همواه بدانیم که نظام سلطه همواره شعبده‌هایی از این دست در آستین خود دارد که باید یاد و خاطره 9 دی گرامی داشته شود تا همه بدانند که مسلمانان ایران هوشیارند و مراقبت می‌کنند.

 

مقتدایی با اشاره به کودتای 28 مرداد گفت: امریکا در آن زمان از تفرقه‌هایی که ایجاد شد استفاده کرد و ایران مجددا برای چند دهه مورد چپاول آنها قرار گرفت.

 

وی تاکید کرد: ما همه باید از دولت اسلامی، شخص رئیس جمهور و از وزراحمایت کنیم تا آنها به بالاترین حد از موفقیت برسند و در عین حال بالاترین حد از هوشیاری را در برابر اقدامات مدیریتی باید داشته باشیم تا اجازه ندیهم این آتش فتنه خاموش شده دوباره از گوشه ای زنده شود.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه همه باید بپذیریم که ذائقه‌های سیاسی مختلف وجود دارد، گفت: با همه اینها، اصل نظام آن بنیانی است که همه باید در دفاع از آن کوشا باشند و در راس مدیریتی و برنامه‌ریزی و ریل گذاری مسیر نظام، رهبری است که همه باید از رهبری تبعیت کنیم؛ چرا که برخی از کسانی که امروز گرفتنارند، گرفتاریشان این است که در حرف به قانون اساسی و ولایت فقیه پایبند هستند؛ اما در عمل این مسئله را نشان نداده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار