به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از «دانشجونیوز»، عصر دوشنبه مراسم بزرگداشت 9دی با حضور عباس سلیمی نمین، فعال اصولگرا در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار شد.
سلیمی نمین در این مراسم با سخنرانی به موضوع حماسه 9 دی پرداخت و گفت: شاید انتخابات 88 را میتوان پرالتهاب ترین انتخابات دانست و ما در این انتخابات شاهد عدم رشد یافتگی در نخبگان را شاهد هستیم که مردم با حضور در صحنه باید آنها را کنترل کنند.
این فعال سیاسی تاکید کرد: چون التهاب در کشور ایجاد میشود، دشمن به این موضوع دل میبندد و وارد میشود. اگر التهابی در نخبگان به وجود نمیآمد دشمن بستری برای حضور نمی یافت.
وی با اشاره به اینکه در تاریخ شاهد ورودهای پر صلابت مردم در موضوعات مختلف هستیم؛ گفت: در راهپیمایی عاشورایی 9 دی شاهد هستیم که حضور مردم اقتداری ایجاد میکند که برنامه کودتای آمریکایی ها را متزلزل میکند و افراد پیام مردم را بدون هیچ برخورد فیزیکی میگیرند.
این فعال اصولگرا اظهار داشت: 9 دی یک پیام به نخبه کم تحمل میدهد، یک پیام به کسانی می دهد که با زور آزمایی خیابانی میخواهند چرخش قدرت را رقم بزنند و به دیگران هم پیامهای مختلفی میدهد.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در بخش دیگری گفت: در باب موضوع سران فتنه،چه کسانی که بحث رفع حصر را مطرح می کنند و چه کسانی که که بحث اعدام را مطالبه می کنند، هر دو اساس مطالبه را به نوعی غیره دوستانه و برخلاف مصالح این ملت می دانم.
وی در تشریح این دو موضوع بیان کرد: کسانی که بحث محاکمه و اعدام را مطرح می کنند، با این کارشان میخواهند فضای جامعه احساسی شود و دریک فضای احساسی قطعا تعقل کنار خواهد رفت و دیگر نمیتواند حاکمیت پیدا کند.
سلیمی نمین در ادامه اظهار داشت: کسانی که خواهان رفع حصرهستند، خیلی نظر خیر خواهانه ای ندارند، چرا که علی رغم دانستن این مطلب که در انتخابات تقلب نشده اما تاکید بر رفع حصر می کنند.
وی افزود: اگر قبول دارید که تقلب نشده است، باید بدانید که برخی از نامزدها به غلط به این وادی گام برداشتند و موجب تحریک جامعه شدند و آیا تضمینی وجود دارد که اگر رفع حصر صورت بگیرد مجددا آنها در وادی خلاف مسائل و صلاح جامعه قرار نگیرند و مجددا فضای سیاسی را فضای متشنج نکنند؟
این فعال اصولگرا بیان داشت: بنابراین کسانی که بحث رفع حصر را مطرح می کنند بهتراست که ابتدا در این وادی قرار بگیرند که آن افراد خاطی را در جهت اصلاح عملکرد خودشان قرار بدهند و بدانند که در جهت اصلاح این مطلب آن نهادی که چنین تصمیمی را گرفته است نهاد شورای امنیت ملی است که وقتی تنشی را از جانب فرد یا افرادی تشخیص میدهد، یک اقدام تامینی می کند و یک تصمیم تامینی اتخاذ می کند و این تصمیم قطعا همیشگی نیست هر زمانی که احساس کند امنیت جامعه از جانب افرادی به مخاطره نمی افتد قطعا نظر خودش را تغییر میدهد.
سلیمی نمین گفت: بحث بعدی که در انتخابات 88 مشکل ایجاد کرد در ارتباط با کاندیداهایی است که خیلی پذیرش آمادگی شکست را ندارند.که البته عمده نخبگانمان دچار این توهم هستند.که این از آفات دنیای نخبگی است.
وی افزود: یکی از عواملی را که موجب این برهم ریختگی شد، عدم آمادگی و تمکین برخی از نخبگان برای چرخش قدرت واقعی است که اصلا به چرخش قدرت اعتقادی ندارند و این را هم قبل از انتخابات 67 شما شاهد بودید که برخی از نخبگان زیاده خواهی دارند و نمی خواهند قدت را ترک کنند و این را در انتخابات 84 میبینید و در انتخابات 88 هم به اوج خودش میرسد.
احمدی نژاد با عدم تابعیت از رهبری بر تنشهای انتخابات 88 افزود
سلیمی نمین با بیان اینکه من خودم احمدی نژاد را به عنوان یکی از مقصرین قضیه میدانم؛ گفت: رهبری به آقای احمدی نژاد تاکید داشت انگشت اتهام در مناظرات به کسی نشانه نروید، اما آقای احمدی نزاد در مشهد قول می دهند که در مناظرات افراد خاطی برجسته را معرفی کند.
وی افزود: اگر چه دیگران تنش را در کشور ایجاد کردند اما احمدی نژاد با عدم تابعیت از رهبری بر این تنش افزود و اگر او در این زمینه حرف شنوی داشت قطعا ما در زمینه التهابات بعدی فضای دیگری داشتیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: رقابت های سیاسی، سوء استفاده و همچنین کم تحملی نخبگان ما باعث ایجاد آسیبهای زیادی به مردم میشود.