آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۹۹۱۶
در گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی؛

شیرینی سنتی یزدی بدون قند در دانشگاه علوم پزشکی یزد رونمایی شد

در یازدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر موادغذایی کشور از شیرینی سنتی یزدی بدون قند در دانشگاه علوم پزشکی یزد رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از یزد، در یازدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر موادغذایی کشور که با حضور 100 نفر از مدیران نظارت بر مواد غذایی کشور در سالن همایش های باقرالعلوم دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار می‌شود از شیرینی سنتی یزدی بدون قند رونمایی شد.

 

مصدق، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد گفت: بسیاری از افراد در جامعه و به ویژه در یزد به دلیل ابتلا به دیابت، نمی‌‌توانند شیرینی مصرف کنند و این برای آنها سخت و ناراحت کننده است، علاوه بر اینکه دیگر افراد هم که هنوز مبتلا نیستند، با مصرف شیرینی‌های معمولی، ممکن است به دیابت دچار شوند.

 

وی خاطرنشان کرد: حدود یک سال است که بر روی تولید این شیرینی توسط یکی از تولید کنندگان یزدی تحقیقاتی انجام شده که در نهایت به استفاده از «مالتودکسترین» این نوع شیرینی تولید شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار