برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران خطری غیرقابل‌پذیرش است/ آمادگی نظامی برای به تاخیرانداختن برنامه هسته‌ای ايران داریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۰۶۶۵
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا مدعی شد

برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران خطری غیرقابل‌پذیرش است/ آمادگی نظامی برای به تاخیرانداختن برنامه هسته‌ای ايران داریم

ژنرال «مارتین دمپسی» در اظهاراتی با تکرار ادعاهای بی اساس خود در خصوص برنامه هسته ای ایران گفت: واشنگتن برای به تاخیر انداختن این برنامه آمادگی نظامی دارد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از پایگاه اینترنتی «خبرگزاری الکویت»، ژنرال «مارتین دمپسی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا  با تکرار ادعاهای بی اساس خود در خصوص برنامه هسته‌ای ایران ، مدعی شد:«برنامه تسلیحات هسته ای ایران خطری غیر قابل پذیرش است». 

 

بر اساس این گزارش «دمپسی» در مصاحبه ضبط شده با برنامه «فاکس نیوزساندی» مدعی شد:  «اگر دیپلماسی شکست بخورد  و ایران به سمت دستیابی به برنامه تسلیحات هسته‌ای حرکت کند آنگاه این امر خطر غیرقابل پذیرش خواهد بود».

 

وی در ادامه این در مصاحبه گفت: «ما توانایی‌های نظامی داریم و همچنان نیز این آمادگی‌ها را حفظ خواهیم کرد تا در صورتی که از ما خواسته شود از آنها برای از بین بردن ــ اگر بخواهم از واژه درست استفاده کنم ــ برای  تاخیر در برنامه هسته‌ای ایران استفاده کنیم».

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۷
جناب ظریف کجایییییییییییييي؟ تحویل بگیر اگه هنوز فکر می کنی با مذاکره ایران امن تر شده
0
0
یه ایرانی مسلمان
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰
تهدید به جنگ میکنند ما دم از سازش میزنیم؟!!!
0
0
mohseni
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹
شتر در خواب بیند پنبه دانه/گهی لف لف خورد گه دانه دانه.
احق جان فکر کردی اینجا عراق و افغانستان و عربستان و یا ژاپن هست که هر غلطی دلتون بخواد بکنی.
زهی خیال باطل.
ایران که حیفه همتون رو میندازیم توی دریا تا کوسه ها برای خودشون جشن بگیرند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار