به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور مشارکت های مردمی با حضور در بیمارستان حضرت صدیقه زهرا(س) از بخش های مختلف این بیمارستان جنرال در منطقه جنوب تهران بازدید کرد،در این بازدید دکتر هادی ایازی با اشاره به اینکه شهرک دولت آباد دارای جمعیت قابل توجهی است و مردم این شهرک از تمکن مالی قابل قبولی برخوردار نیستند، گفت: این بیمارستان در حال حاضر 36 تختخوابی است و ظرفیت پذیرش 22 بیمار دیالیزی را به صورت همزمان دارد.
وی با بیان اینکه بامشارکت خیرین زمین برای توسعه این بیمارستان اختصاص داده می شود،افزود: با اختصاص زمین از سوی خیرین به این بیمارستان، بیمارستان حضرت صدیقه زهرا(س) گسترش و توسعه پیدا کند چرا که در مناطق جنوبی پایتخت، مرکز درمانی مورد قبولی نداریم و در صورت گسترش این بیمارستان به 96 تختخواب خدمات درمانی ارزنده ای به بیماران در جنوب تهران ارائه خواهد شد.
صدور دفترچه های درمانی برای بیماران بی بضاعت اتباع غیرایرانی قابل تقدیر است
قائم مقام وزیر بهداشت،درمان وآموزش پزشکی درامور مشارکت های مردمی به اقدام مورد توجه بیمارستان حضرت صدیقه زهرا(س) برای صدور دفترچه های درمانی برای بیماران بی بضاعت اتباع غیرایرانی اشاره کرد و یادآور شد:برای اتباع ایرانی تمهیداتی اندیشیده شده تا افراد فاقد بیمه تحت پوشش بیمه ایرانیان قرار بگیرند.
وی ارائه خدمات درمانی رایگان از سوی بیمارستان صدیقه زهرا به بیماران بی بضاعت اتباع غیر ایرانی را مورد تقدیر قرار داد و تاکید کرد: در آینده ای نزدیک این بیمارستان توسعه بیشتری پیدا می کند و ما هم در مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه مساعدت های لازم را خواهیم داشت.
ایازی تصریح کرد:مساعدت های لازم برای اختصاص زمین و صدور مجوز برای توسعه بیمارستان صدیقه زهرا(س) از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام خواهد شد.
رایزنی با شهردار منطقه برای اختصاص زمین به بیمارستان
در ادامه دکتر ولید دنده بر، رئیس بیمارستان حضرت صدیقه زهرا(س) با اشاره به اینکه در بازدید قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از این بیمارستان سه موضوع اساسی مطرح شد، افزود: موضوع اصلی که پیرامون آن صحبت شد، انجام تدابیر لازم برای تهیه سند برای بیمارستان بود، چرا که اکثر زمین های موجود در محدوده دولت آباد تا این لحظه به صورت قطعی سند ندارند و با حضور دکتر ایازی و رایزنی های ایشان با شهردار منطقه و همین طور شورای شهر مسئله صدور سند قطعی و همین طور اختصاص زمین برای توسعه بیمارستان نیز مطرح شد.
وی با تاکید بر اینکه در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و در جهت ارائه خدمات درمانی لازم برای تامین استانداردهای لازم، سیر ارتقاء بیمارستان انجام شده است، یادآور شد: با توجه به جمعیت آماری محدوده دولت آباد و وجود بیمارستان حضرت صدیقه زهرا(س) به عنوان یک بیمارستان جنرال توسعه این بیمارستان تا 96 تختخواب ضروری به نظر می رسد که در این زمینه قائم مقام وزیر بهداشت قول های مساعدی مبنی بر توسعه آن داد.
نیاز مبرم مردم محدوده دولت آباد به بخش سی سی یو
رئیس بیمارستان حضرت صدیقه زهرا(س) به نبود بخش سی سی یو در این بیمارستان اشاره و اذعان کرد: در مورد نبود بخش سی سی یو و نیاز مبرم مردم محدوده دولت آباد به این بخش ها، دکتر ایازی قول مساعد برای مطرح کردن این موضوع با وزیر بهداشت و اخذ دستورات لازم برای راه اندازی این بخش را در بیمارستان حضرت صدیقه زهرا(س) داد.
به گفته وی برای 500خانواده اتباع غیر ایرانی دفترچه درمانی صادر شده است تا خدمات درمانی به صورت رایگان به این افراد ارائه شود.
دنده بر در مورد بخش های مختلف بیمارستان حضرت صدیقه زهرا(س) نیز گفت: این بیمارستان جنرال از بخش های مختلف جراحی، داخلی، زنان و زایمان، نوزادادن و اطفال، آی سی یو با ظرفیت 7 تخت، دیالیز با ظرفیت 22 تخت و دندان پزشکی با فعالیت 8 دندان پزشک و تجهیزات، آزمایشگاه، فیزیوتراپی اورژانس و دی کلینیک های مختلف تشکیل شده است.
اعزام تیم پزشکی به عتبات از سوی بیمارستان حضرت صدیقه زهرا(س)
رئیس بیمارستان حضرت صدیقه زهرا(س) با اشاره به اینکه برای نخستین بار در کشور از سوی این بیمارستان با همکاری تولیت حرم حضرت ابالفضل العباس(ع) تیم پزشکی 14 نفره متشکل از پزشکان عمومی و متخصص زن و مرد به عتبات عالیات اعزام شد تا در اربعین حسینی خدمات لاز م را به زائران ارائه دهند، اضافه کرد: بیش از 10 هزار نفر از زائران حسینی در کربلای معلی از خدمات بهداشتی و درمانی بهره مند شدند و براساس آن 3 احیای موفق از سوی تیم پزشکی این بیمارستان در عتبات صورت گرفت.
وی خاطرنشان کرد: تیم پزشکی بیمارستان حضرت صدیقه زهرا(س) خدمات بهداشتی و درمانی را به تمامی زائران حسینی در حرم حضرت ابالفضل العباس(ع) ارائه دادند.