به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، نشست خبري همايش پنجاهمين سال بنيانگذاري دانشكده مهندسي دانشگاه شيراز با حضور عليرضا خياطيان، دبير همايش و رئيس دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر در سالن دكتر معيري دانشكده مهندسي دانشگاه شيراز برگزار شد.
عليرضا خياطيان در جمع خبرنگاران گفت: همايش بزرگداشت «نيم قرن فعاليت دانشكده مهندسي دانشگاه شيراز» 9 تا 11 ارديبهشت ماه سال 1394 با حضور بيش از ۵۰۰ نفر از فارغالتحصيلان مهندسي دانشگاه شيراز در تالار همايش رازي اين دانشگاه برگزار ميشود.
وی افزود: همه دانش آموختگاران رشته هاي مهندسي دانشگاه شيراز مي توانند براي شركت در اين همايش به وب سايت www.suaa.shirazu.ac.ir مراجعه کنند.
دبير همايش پنجاهمين سال بنيانگذاري دانشكده مهندسي دانشگاه شيراز، تبادل تجربيات و اطلاعات دانش آموختگان دانشكده از داخل و خارج از كشور و ارتقاي سطح آموزش و فرهنگي دانشكده مهندسي، ارتباط بيشتر و انتقال تجربيات بين دو نسل دانش آموختگان دانشكده مهندسي، نگاه به آينده با توجه به گذشته و حفظ دستاوردها و رفع نواقص دانشكده مهندسي، معرفي دستاوردهاي دانشكده پس از گذشت نيم قرن از عمر پرافتخار دانشكده را از اهداف برگزاري اين همايش عنوان كرد.
خياطيان در ادامه تصریح کرد: تحقق اقدامات با اهداف فرهنگي به منظور برداشتن گامي در راستاي رشد و بالندگي دانشكده با همكاري همه جانبه اساتيد، فارغ التحصيلان و كاركنان دانشكده مهندسي ، جلب مشاركت و حمايت سازمان ها و نهادها در سطح ملي و بين المللي براي اصلاح زير ساخت هاي دانشكده كه بعد از گذشت نيم قرن دچار فرسودگي شده و اجراي طرح هاي توسعه اي مختلف در زمينه هاي آموزشي ، پژوهشي و فناوري با توجه به نيازهاي روز نیز از دیگر اهداف برگزاري اين همايش است.
وي ادامه داد: ديدار دوستان، مراسم افتتاحيه، سخنراني كليدي، يادها و خاطره ها، بازديد از باغ ارم، بازديد از دانشكده هاي مهندسي و بخش ها، نگاهي به آينده دانشكده مهندسي، نمايشگاه عكس هاي قديمي دانشكده ، چاپ كتاب تاريخچه دانشكده مهندسي و بازديدهاي نقاط تاريخي و ديدني شيراز از جمله برنامه هاي همايش پنجاهمين سال بنيانگذاري دانشكده مهندسي دانشگاه شيراز به شمار مي رود.
رئيس دانشكده مهنسي برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز ضمن ارائه تاريخچهاي از دانشكده مهندسي بيان داشت: اين دانشكده در سال ۱۳۴۳ با سه رشته مهندسي برق، مهندسي شيمي و مهندسي راه و ساختمان و پنج استاد و ۴۰ دانشجو كار خود را آغاز كرد.
وي افزود: هماكنون اين دانشكده به چهار دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر، دانشكده مهندسي (عمران و محيط زيست و مهندسي مواد) ، مهندسي مكانيك و مهندسي شيمي، نفت و گاز با حدود۱۵۰ عضو هيات علمي و ۳۶۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري ارتقا يافته است.
خياطيان در پایان سخنان خود به چهار چهرههاي ماندگار دانشكده مهندسي اشاره كرد و بیان داشت: طي نيم قرن، دانشكده مهندسي بالغ بر 10 هزار دانش آموخته داشته و فارغالتحصيلان اين دانشكده با توجه به توانمندي هاي فراوان در منصبهاي بالاي سياسي، علمي و اجتماعي مشغول خدمت به جامعه هستند.