کد خبر:۳۸۵۳۰۶
یک کارشناس حوزه رسانه:

آمریکا به دنبال صدور معضلات اجتماعی!

محمد لسانی امشب در نشست تخصصی «آسیب­‌شناسی نهاد خانواده در سطح ملی و بین­‌الملل» گفت: آمریکایی‌ها درصددند که تنها کشورشان قربانی معضلات اجتماعی نباشد بلکه دیگران را نیز در مسائل خود شریک کنند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد لسانی امشب در نشست تخصصی «آسیب­‌شناسی نهاد خانواده در سطح ملی و بین­‌الملل» در جمع اساتید دانشگاه فردوسی مشهد در دانشکده علوم تربیتی این دانشگاه با اشاره به این‌که عصر فعلی را عصر تصویرگری می‌نامند گفت: امروز رسانه‌ها به گونه‌ای تصویر سازی می‌کنند که فرزندان به جای این‌که از نگاه والدین جامعه را بنگرند از نگاه رسانه، جامعه را بنگرند.

 

وی ضمن بیان این‌که امروز رسانه‌ها نسخه بدل واقعیت هستند، تصریح کرد: زمانی که تصویری ساخته می‌شود باید از خود بپرسیم چه کسی این تصویر را ساخته است؟ آیا این تصویر به صورت حرفه‌ای ساخته شده است؟ چگونه تصویر شده و چه چیزی در این تصویر مد نظر بوده است؟

 

این کارشناس رسانه ادامه داد: امروز در یک جامعه رسانه‌ای زندگی می‌کنیم، چنانچه این سوالات را از خود نپرسیم نگرشمان تبدیل به نگرش تلوزیونی و یک نگرش خنثی خواهد شد که این نگرش یکی از خطرات رسانه است.

 

 

وی ضمن بیان این مطلب که در سال 1959، 87 درصد از خانواده‌های آمریکایی دو والد داشتند، گفت: این رقم در سال 2013 به 64 درصد کاهش می‌یابد، همچنین در زمینه افزایش تعداد خانواده‌هایی که دارای سرپرست زن هستند رشد چشم‌گیری را در چند سال اخیر در این کشور شاهد بوده‌ایم.

 

این فعال فرهنگی افزود: جمعیت هم خانه‌ها نیز در آمریکا از 28 میلیون نفر در سال 1996 به 80 میلیون نفر در حال حاضر  رسیده است به این معنا که افراد بدون این‌که با هم ازدواج کنند زندگی مشترک دارند.

 

لسانی بیان کرد: طبق آماری که مرکز آمار ایالات متحده منتشر کرده است، در سال 2010 خانواده‌های ازدواج کرده بی‌فرزند 28 درصد، خانواده‌های ازدواج کرده بدون فرزند 20 درصد، خانواده‌های تک والدین 9/5 درصد، زنان تنها 15 درصد، مردان تنها 12 درصد و سایر خانواده‌ها 6/8 بوده‌اند.

 

وی ضمن بیان این موضوع که خانواده‌های سالم در آمریکا حدود 20 درصد هستند یادآور شد: زمانی که کارتن‌ها را مشاهده می‌کنیم متوجه خواهیم شد که در این کارتن‌ها مسائل و مشکلات زندگی غربی به وضوح مشخص می‌شود بنابراین آنان درصدد هستند تا با ساخت انیمیشن مشکلات و معضلات کشور خودشان را جهانی کنند.

 

این کارشناس رسانه تاکید کرد: آمریکایی‌ها درصددند که تنها کشورشان قربانی این معضلات نباشد بلکه دیگران را نیز در مسائل خود شریک کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار