احمدرضا یزدانی پور، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، با اشاره به اینکه یکی از معدود شعارهایی که در فضای انتخاباتی سال 92 در دفعات فراوان تکرار میشد «آزادی بیان و باز بودن فضای رسانهای» بود که فقط توسط حجت الاسلام روحانی استعمال میشد، وی در اولین نشست رسانه ای خود خطاب به ملت شریف ایران گفت: مردم ایران، وعدههای انتخاباتی خویش را فراموش نخواهم کرد.
وی در پاسخ به سوالات حیدری، مجری سیما در برنامه مناظره، ماهیت و شاکله نقد را وجود ایراد و اشکال در یک سیستم اعلام کرد و افزود: «ما باید نقد کنیم و بگوییم ایراد و اشکالات کجاست و چگونه باید اشکالات رفع شود تا آن کار بهتر انجام گیرد، در واقع با نقد، یک نوع ارزیابی دارد صورت میگیرد و این ارزیابی باعث میشود در چرخه تصحیح امور قرار بگیریم»؛ اما با کمال تعجب دیدیم که آقای رئیس جمهور و برخی از مشاورانش مردم را به دلیل اظهار نظر در پارهای از موضوعات، به چالش کشیدند و از چسباندن مارکهایی نظیر بیشناسنامه، بیسواد، ترسو، بزدل سیاسی، به جهنم، افراطی و ده ها مورد دیگر که نشان از ویژگی ضد منتقدانه و توام با خشونت دولت در برابر دلسوزان و صهیونیسم خواندن وی است دریغ نکردند تا جایی که حرمت نقد عادلانه را با واژه «سخیف» خط کشی میکنند و مردم را با خطاب قرار دادنشان به واژه «مرض» ( مستعمل شده توسط زنگنه، وزیر نفت در برنامه زنده تلویزیونی) شرمسار از الطاف خویش میکنند.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه ایلام به آسیب شناسی رفتارهای ضد مردمی که بر شعلههای نارضایتی اجتماعی اضافه میکند، اشاره کرد و گفت: با نگاهی به زمان توهین به منتقدین از سوی دولت میتوان دریافت که این ادبیات زمانی به کار گرفته میشود که عملکرد وزارت امور خارجه در برابر مذاکره با 1+5 از سوی ملت، سبک و سنگین میشود به عبارتی دیگر بهتر است بگوییم که مذاکرات به خط قرمز و پاشنه آشیل دولت تبدیل شده است، از سوی دیگر برخی از جریان سازیها مانند مطرح شدن خرید خدمت سربازی، گران شدن نان، سبد کالا، یارانه و ما ادراک ما یارانه، صدور مجوز آلبوم خوانده زن ایرانی و هزاران اقدام دیگر، اذهان عمومی را از متن به حاشیه میکشاند.
یزدانی پور سعید زیباکلام را یکی از اساتید دلسوز، انقلابی و متعهد به نظام اسلامی دانست و ادامه داد: مگر ممکن است کسی که سرباز این خاک بوده و با تمام جود از مقدساتش دفاع کرده است بدخواه و دشمن به نظام باشد؟ اما اینکه چرا زیباکلام پس از دو جلسه بازپرسی و یک دادگاه، امروز نیز به قوهی قضا خوانده شده است جای بحث دارد.
وی به شانتاژ رسانههای وابسته به حجت الاسلام اکبر هاشمی رفسنجانی در به محاق بردن پرونده مهدی هاشمی اشاره کرد و گفت: تیتر یک رسانههای زنجیرهای حاج آقا، برای درپوش نهادن بر گنداب مفاسد جونیور، امروز به دادگاه سعید زیباکلام اختصاص دارد، تناقضهای دولت در وعده عمل به قانون و بیتوجهی به آن و یا برچیدن فساد و پهن کردن سفره برای آقازادهها، مردم را هر روز بیشتر از روز گذشته نسبت به نظام بیاعتماد میکند، در این میان تحت فشار قرار دادن دستگاه قضا به عنوان نبض مبارزه با مظالم و مفسدهها چه در پرونده هاشمی و چه در پرونده زیباکلام قابل اغماز نیست، جای تعجب دارد که مفسدانی که سالها در این مملکت میچرند رها شدهاند و آفتابه دزدهای تخم مرغ دزدی که هیچ وابستگی به جناح یا حزبی ندارند و جزو مردم عادی به شمار میروند به عنوان ابرمفسدان تاریخ معرفی میشوند.
این دانشجو دانشگاه ایلام بیان داشت: بنا به کاهش مستندات موجود در پرونده این رانت خوار دانه درشت و احتمال صدور حکم پنج سال زندان برای وی میتوان اینگونه تاسف خورد که در شاهکار اعتدال دولت یازدهم آقازادههای فاسد مبرا و منتقدان، مجرم معرفی میشوند، مماشات قوی قضا در رسیدگی به پرونده آقازادهها برای رعایت کدام مصلحت است؟ 20 سال انتظار برای محاکمه یک فتنه گر کافی نیست؟ همان عالیجناب سرخ پوشی که در معیت همسر و فرزندانش در جبهه فتنه گران سینه صاف کرده بود و علیه نظام به نماز سبز به پا میخواست چه سهم خواهی دارد که اینگونه " بگم، بگم" میکند؟ مسئولان قوه قضا بدانند که با فرصت سوزی و تقدیم زمان به خاطیان، آنها را گستاخ تر و مردم را ناامیدتر میکنند.