در حال بروز رسانی/ گزارش خبرنگار اعزامی "خبرگزاری دانشجو" به وین؛
کد خبر:۳۸۷۷۰۸
آمانو: احتمال رسیدن به توافق با ایران تا ماه مارس وجود ندارد
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در اظهاراتی گفت که احتمال رسیدن به توافق با ایران تا ضرب الاجل مارس وجود ندارد.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشسجو» ؛ و به نقل از رادیو رژیم صهیونیستی، «یوکیا آمانو» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مصاحبه با رادیو رژیم صهیونیستی گفت: احتمال رسیدن به توافق با ایران تا ضرب الاجل مارس وجود ندارد.
آمانو مدعی شد: «توافق اتمی با ایران تا ضرب الاجل مارس غیرمحتمل است. جمهوری اسلامی به نگرانیها درباره تلاشهایش برای ساخت تسلیحات اتمی پاسخ نداده است».
وی افزود: «ما باید خیلی با دقت عمل کنیم زیرا میدانیم که با چه کسی داریم مذاکره میکنیم».
آمانو روز جمعه در حاشیه نشست امنیتی مونیخ با «یووال اشتاینیتز» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی دیدار کرد.
در این دیدار اشتاینیتز بر روی این موضوع که هر گونه توافق با ایران باید جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی را تضمین کند، تاکید کرد.
آمانو در این دیدار اعلام کرد که موضع رژیم صهیونیستی در قبال موضوع هستهای ایران را درک میکند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.