به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومي مبارزه با مواد مخدر، حجت الاسلام سالک رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر را يك ضرورت دانست و افزود: موضوع مبارزه با مواد مخدر در كشور، مفاد قانوني دارد و در حال حاضر هم ضوابط قانوني مقابله با اعتياد، عوامل موجود در جهت ترك اعتياد، پيشگيري و برخوردهاي لازم اعم از فرهنگي، اجتماعي و... در اين زمينه وجود دارد، اما اگر دست اندركاران امر خلاءهاي قانوني در جهت تشديد مبارزه با مواد مخدر احساس ميكنند، مجلس آمادگي بررسي اين موضوع را دارد.
وي با بيان اينكه اعتياد به مواد مخدر صنعتي و روانگردانها، نابودكننده وجود افراد بويژه قشر جوان كشور است، اظهار داشت: با دقت زياد و انجام برنامههاي هدفمند از سوي مسوولان فرهنگي، اجتماعي و غيره بايد جلوي هجمههاي وسيع دشمنان را كه در تلاش هستند، جوانان را از طريق مواد مخدر صنعتي و روانگردانها به انحراف بكشانند، گرفت.
حجت الاسلام و المسلمين سالك، اقدامات فرهنگي را در بحث مبارزه با مواد مخدر مهم دانست و ادامه داد: كانونهاي فرهنگي، مساجد، مدارس، دانشگاهها بهترين مكان براي ترويج اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر هستند، زيرا مردم در اين مكانها بيشتر رفت و آمد دارند.
وي تاكيد كرد: افرادي كه در راس مبارزه با موادمخدر هستند، بايد بدانند پيشگيري اوليه از اعتياد را ميتوان در برنامههاي فرهنگي جستجو كرد.
رييس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي، درباره نقش مردم و احساس مسووليت در افكار عمومي در مقابله با اعتياد گفت: مردم كشورمان همواره در عرصههاي مختلف، همدلي و مشاركت خود را با مسوولان نشان دادهاند، در راه مبارزه با مواد مخدر نيز ميتوانند هميار دستاندركاران باشند، آنان نسبت به مسايل درون جامعه و تهديدهايي كه مورد توجه است اعم از اعتياد، بيش از گذشته احساس مسووليت دارند.
نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه افزيش مصرف مواد مخدر صنعتي و روانگردانها در بين جوانان نگرانكننده است، تصريح كرد: براي مبارزه با پديده اعتياد و جلوگيري از شيوع آن در جامعه اجراي كارهاي بنيادين و عملياتي از سوي مردم، رسانهها، مراكز آموزشي و مسوولان ضروري است.