کد خبر:۳۹۱۲۳۶

دانشگاه اصفهان؛ میزبان بیست و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران

رئیس دانشکده علوم و فناوری‌های نوین دانشگاه اصفهان گفت: بیست و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران در روزهای ۶ و ۷ اسفندماه، به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، دکتر محمدرضا عبدی، دبیر بیست و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران، در نشست خبری که صبح امروز با اصحاب رسانه در دانشگاه اصفهان برگزار شد، جزییات برگزاری این کنفرانس را تشریح کرد.

 

محمدرضا عبدی، رییس دانشکده دانشکده علوم و فناوری‌های نوین دانشگاه اصفهان و دبیر بیست و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران، در رابطه با محورهای این کنفرانس اظهار داشت: این کنفرانس در هفت محور شامل محورهای راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای، شتاب دهنده‌ها، پرتو پزشکی، آشکار سازی و دوزیمتری، پلاسما و همجوشی هسته‌ای و کاربرد پرتوها برگزار می‌شود.

 

وی در رابطه با برنامه‌ زمانی این کنفرانس گفت: بیست و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران در روزهای ۶ و ۷ اسفندماه و به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

 

دبیر بیست و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران تصریح کرد:‌ این کنفرانس با حضور فریدون عباسی، رییس انجمن هسته‌ای کشور، معاونین سازمان انرژی اتمی، رییس UCF اصفهان و همچنین برخی از اعضای پادمان هسته‌ای کشور برگزار می‌شود.

 

عبدی افزود: افتتاحیه‌ کنفرانس نیز روز ششم اسفندماه از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح در دانشکده علوم و فناوری‌های نوین دانشگاه اصفهان با سخنرانی عباسی و هوشنگ طالبی، سرپرست دانشگاه اصفهان آغاز می‌شود.

 

وی در رابطه با مقالات ارسال شده به این کنفرانس گفت: از مجموع ۷۰۰ مقاله‌ رسیده با توجه به داوری‌ها و بررسی‌های پادمان هسته‌ای کشور، تعداد ۲۱۰ مقاله پذیرفته شده است.

 

رییس دانشکده دانشکده علوم و فناوری های نوین دانشگاه اصفهان همچنین در مورد شرکت دانشجویان در این کنفرانس گفت: ثبت نام جهت شرکت در این کنفرانس از ۲۸ دی ماه آغاز شد و در تاریخ ۵ بهمن‌ماه به پایان رسید و پس از آن بررسی صلاحیت ثبت‌نام کنندگان آغاز شد و کارت شرکت برای افراد تایید صلاحیت شده صادر شد، در حال حاضر از تمام دانشگاه‌های کشور دانشجویان حضور خواهند داشت که ارتباط دانشجویان با اساتید فرصت خوبی برای رشد دانشجویان خواهد بود.

 

عبدی ادامه داد: در این کنفرانس مراسم بزرگداشت استاد رحیم کوهی از اساتید ارزشمند هسته‌ای کشور نیز برگزار می‌شود و همچنین جایزه‌ی شهید دکتر شهریاری به برترین ارائه دهنده‌ی مقاله اهدا خواهد شد.

 

وی افزود: در این کنفرانس نشست‌های تخصصی جذابی با موضوعاتی همچون راکتور اراک، راکتور بوشهر، کاربردهای پرتوپزشکی و غیره توسط متخصصین این مراکز برگزار خواهد شد. همچنین چند کارگاه تخصصی در حاشیه‌ی این کنفرانس برگزار خواهد شد، یکی از این کارگاه‌ها کارگاه شبیه سازی راکتور است که افراد می‌توانند یک راکتور را همان لحظه بصورت شبیه سازی طراحی، راه‌اندازی و فعال نمایند.

 

دبیر بیست و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران در مورد اهداف این کنفرانس گفت: هدف انجمن هسته‌ای کشور رشد و توسعه‌ دانشگاه‌ها و دانشجویان است، به نحوی که دانش مورد نیاز خود را بصورت بومی به دست آوریم، ضمن اینکه در این کنفرانس متخصصین این رشته با سازمان‌های مرتبط همچون نیروگاه بوشهر،UCF  اصفهان و غیره تعامل خواهند داشت.

 

عبدی در پایان خاطر نشان کرد: این کنفرانس همچنین باعث آشنایی دانشگاه‌ها در زمینه‌ی اقدامات یکدیگر می‌شود و باعث هم‌افزایی و عدم موازی‌کاری خواهد شد. مثلا چنانچه دانشگاهی در حال تحقیق و پژوهش بر روی راکتورها است؛ این تعامل و آشنایی باعث می‌شود دیگر دانشگاه‌ها بصورت مستقل بر روی همین موضوع فعالیت نکنند و یا این فعالیت‌ها به صورت تعاملی صورت گیرد، تا با موازی کاری وقت و هزینه هدر نرود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار