به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، حمید رضا شادابکیا دبیر کمیته پیگیری مفاسد اقتصادی در نشست خبری این کمیته اظهار داشت: اتفاق خوبی که بعد از پر رنگتر شدن تأکیدات مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد دیدیم این بود که دانشجویان بیشتر به سمت این مسئله و پیگیری مطالبات اقتصادی گرایش پیدا کردند.
وی افزود: کمیته پیگیری مفاسد اقتصادی برآمده از دانشجویانی است که خواستار رسیدگی به مشکلات و مفاسد اقتصادی هستند، ما از اقتصاد سازشی که در کشور در حال پیگیری است، احساس خطر میکنیم.
دبیر کمیته پیگیری مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به مشکلات اقتصادی تصریح کرد: مشکلات اقتصادی مردم را آزار میدهد، عجیب است که در جمهوری اسلامی شعار اولش استقلال است ما استقلال غذایی نداریم.
شادابکیا افزود: متأسفانه مسئولان ما بازار ایران را به راحتی در اختیار کشورهای دیگر قرار میدهند و این باعث بیکاری و تورم شده است و ما نسبت به این مسئله احساس خطر کنیم.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضاى ستاد بزرگداشت روز ملى مهندس گفتند که واردات بیرویه و قاچاق کشور را از پای در آورده است، ما از وزیر صنعت میخواهیم موضع خود را در رابطه با این جمله بگویند.
دبیر کمیته پیگیری مبارزه با مفاسد اقتصادی با انتقاد از عملکرد مسئولان در حوزه اقتصادی افزود: متأسفانه بسیاری از کشاورزان و صنعتگران ما امروز با مشکلات جدی روبهرو هستند، آنها از نحوه مدیریت و از ایجاد رانتهای قانونی راضی نیستند.
شادابکیا اضافه کرد: سازمان توسعه و تجارت ایران درهای اقتصاد را به روی کشورهای دیگر باز کرده و ما از این مسئله احساس خطر میکنیم.
وی با اشاره به مطالبات دانشجویان در کمیته پیگیری مفاسد اقتصادی عنوان کرد: انحصار واردات، بحث خامفروشی، حضور آقازادهها در اتاق بازرگانی و بحث عدم حمایت دولت از تولیدکنندگان داخلی مطالباتی است که ما آن را پیگیری خواهیم کرد و در تجمع امروز در مقابل وزارت صنعت آنها را مطرح کردیم.
دبیر کمیته پیگیری مبارزه با مفاسد اقتصادی تأکید کرد: ما برای برگزاری تجمع امروز درخواست مجوز کرده بودیم، با آن موافقت نشد البته طبق قانون اگر تجمعی سیاسی نباشد نیازی به مجوز ندارد.
وی ادامه داد: روز گذشته مشاور وزیر صنعت با ما تماس گرفت و سعی کرد ما را قانع کند تا با یک جلسه مختصر بیخیال تجمع شویم، ولی ما تجمع را برگزار کردیم.
شادابکیا گفت: یک جریانی در کشور وجود دارد که احساس میکند ایران یک کشور تجاری است و منشأ این موضوع هم از زمان حکومت پهلوی ایجاد شده و بعد از انقلاب هم متأسفانه ادامه پیدا کرده است.
دبیر کمیته پیگیری مبارزه با مفاسد اقتصادی افزود: سازمان توسعه و تجارت، اتاق بازرگانی و بحث عدم توان تبلیغات سه رأس مثلثی را تشکیل میدهند که سبب شده تولید داخل کشور با مشکل روبهرو شود.
شاداب کیا خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات ما که در تجمع امروز مطرح شد، پیگیری بحث واردات کالاهای لوکس است، در دولت قبل این مسئله ممنوع شد البته در آن زمان هم نظارت کافی وجود نداشت ولی دولت جدید این بحث را آزاد کرد، ما با ورود قانونی و قاچاق کالاهای لوکس مشکل داریم و باید جلوی آن گرفته شود.