کمیته دانشجویی پیگیری مفاسد اقتصادی در بیانیهای به وزارت صنعت؛
کد خبر:۳۹۴۳۰۵
صفرپور در نشست خبری کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی:
باید فرهنگ منفعت طلبی را در کشور ریشهکن کنیم/ لزوم تولیدات داخلی با کیفیت مناسبتر
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر گفت: تا زمانی که نتوانیم فرهنگ منفعتطلبی را در کشور ریشه کن کنیم نمیتوانیم فساد اقتصادی را از بین ببریم و کاری را در حوزه اقتصادی به درستی انجام دهیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا صفرپور دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در نشست خبری کمیته پیگیری مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: بحث فرهنگ اقتصادی مهم است و تشکل های دانشجویی می توانند بر آن تاثیرگذار باشند و باید در این زمینه تلاش کنند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و امام راحل افزود: تا زمانی که وابستگی های فکری وجود داشته باشد نمی توانیم در حوزه پیشرفت اقتصادی کاری انجام داد و باید ببینیم تا امروز با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اقتصاد مقاومتی چه قدر در زمینه های فرهنگ اقتصاد مقاومتی کار کرده ایم.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: تا زمانی که نتوانیم فرهنگ منفعت طلبی را در کشور ریشه کن کنیم نمی توانیم فساد اقتصادی را از بین ببریم و کاری را در حوزه اقتصادی به درستی انجام دهیم.
صفرپور ادامه داد: زمانی که تولیدگران ما می بینند می توانند از طریق واردات سود بیشتری را با همان سرمایه ای که دارند ببرند قطعا از تولید محصولات باز می مانند و به واردات روی می آورند.
وی ابراز داشت: باید تولیدگران محصولات را با بهترین کیفیت تهیه کنند چرا که مصرف کنندگان می خواهند محصولات با کیفیت مناسب را خریداری کنند و چون محصولات خارجی کیفیت مرغوب تری دارند به سمت اجناس خارجی روی می آورند و در صورتی که می خواهیم اقتصاد کشورمان پیشرفت کند باید با تولید محصولات باکیفیت مرغوب مردم را ترغیب به خرید تولیدات داخلی کنیم.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر خاطر نشان کرد: تشکل های دانشجویی با توجه به مطالباتی که می توانند داشته باشند باید برای ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی در جامعه تلاش کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.