کد خبر:۳۹۴۴۳۲
رحمانی در نشست خبری «کمیته پیگیری مفاسد اقتصادی»:

متأسفانه امروز در کشور ما «اقتصاد وادادگی» در حال پیگیری است/ به تولیدات داخل نگاه خوبی وجود ندارد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: متأسفانه امروز در کشور ما اقتصاد وادادگی در حال پیگیری است، ما به خودمان در رابطه با تولید داخل اطمینان نداریم و تا وقتی که این نگاه وجود داشته باشد کاری در رابطه با اقتصاد مقاومتی صورت نمی‌گیرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمد حسین رحمانی در نشست خبری «کمیته پیگیری مفاسد اقتصادی» با اشاره به «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» به عنوان شعار سال اظهار داشت: از سال ۸۶ به بعد نامگذاری سال‌ها توسط مقام معظم رهبری به سمت و سوی اقتصادی گرایش پیدا کرد و این نشان از اهمیت این موضوع و مشکلات در این حوزه است.

 

وی با اشاره به تحریم‌های ناجوانمردانه دشمنان علیه ایران افزود: مباحث اقتصادی یکی از ابعاد نقشه دشمن برای نظام ما است، تحریم‌ها نیز در همین راستا انجام شد و دشمن قصد دارد با تحریم‌ها به ما فشار بیاورد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر تصریح کرد: یک سال از زمان ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گذشته و تا امروز هیچ اقدام قابل توجهی که بتواند این جنگ اقتصادی دشمن علیه ما را سر و سامان بدهد، وجود نداشته است.

 

رحمانی ادامه داد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و همچنین ورود مقام معظم رهبری به جزئیات مسائل اقتصادی کشور، به نظر می‌رسد جنبش دانشجویی در رابطه با مشکلات اقتصادی نقش کمرنگی داشته است.

 

وی با اشاره به برگزاری تجمع دانشجویان مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: ما از برگزاری این تجمع انتظار اعلام موضع مسئولان را نداریم، ما می‌خواهیم مسئولان عمل کنند و گزارش کار بدهند، مسئولان باید به جای محکوم کردن مفاسد اقتصادی جلوی آن را بگیرند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه‌ نصیر گفت: متأسفانه امروز در کشور ما اقتصاد وادادگی در حال پیگیری است، ما به خودمان در رابطه با تولید داخل اطمینان نداریم و تا وقتی که این نگاه وجود داشته باشد کاری در رابطه با اقتصاد مقاومتی صورت نمی‌گیرد، ما از مسئولان می‌‌خواهیم که این نگاه را تغییر دهند.

 

رحمانی اضافه کرد: بازار کشور این روز‌ها با توجه به نزدیک شدن به آخر سال و فرا رسیدن سال جدید به سمت خرید پوشاک سوق پیدا کرده است، اخیرا موافقت‌نامه‌ای بین ایران و ترکیه امضا شده که بعد از آن واردات پوشاک ما از این کشور ۶۹ درصد افزایش پیدا کرده و ۱۱ درصد صادرات ما به ترکیه کم شده است، این چه توافقی است و چه مشکلی را حل می‌کند؟

 

وی افزود: کارگاه‌های تولیدی ما در حال تعطیل شدن است، به تولیدات داخل نگاه خوبی وجود ندارد و این مسئله ما را نگران کرده است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه‌ نصیر خاطرنشان کرد: مسئولان ما از طرفی به دنبال مذاکرات هستند با این امید که مشکلات اقتصادی را حل کنند و از طرفی هم با تولیدات داخل چنین برخوردی می‌شود و معلوم نیست این برخورد دوگانه برای چیست.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار