به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی معاونت مطبوعاتی ارشاد، حسین انتظامی با بیان این مطلب، افزود: کیفیت هر رسانه بر اساس شاخصهای طرح رتبهبندی رسانههای فضای مجازی و توجه به اولویتهای موضوعی، در میزان یارانه هر خبرگزاری و سایت مؤثر بوده است.
معاون مطبوعاتی ارشاد به محدودیت اعتبارات و چشمگیر نبودن ارقام در نظر گرفته شده اشاره و ابراز امیدواری کرد که در آینده با سایر حمایتها بتوانیم کمک بیشتری به فعالیتهای رسانهای انجام دهیم.
انتظامی از انتشار فهرست پرداختی یارانه به تفکیک هر رسانه در سایت معاونت مطبوعاتی مطابق یک سال گذشته خبر داد و تاکید کرد: این یارانه صرفا به رسانههایی تعلق گرفته که ماده ١٨ قانون مطبوعات را رعایت کنند.
وی بیان داشت: مطابق ماده 18 قانون مطبوعات در هر شماره نشریات باید نام صاحب امتیاز، مدیر مسئول، نشانی اداره و چاپخانهای که نشریه در آن به چاپ می رسد و نیز زمینه فعالیت و ترتیب انتشار، نوع نشریه (دینی، علمی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و هنری و غیره) در صفحه معین و محل ثابت اعلام شود.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اجرای ماده 18 قانون مطبوعات، تصریح کرد: این کار علاوه بر الزام قانونی، به شفافیت و پاسخگویی رسانهها کمک میکند و آنها را از شبنامههای الکترونیک متمایز میسازد زیرا رسانهای که کار حرفهای میکند از شفافیت و پاسخگویی به مردم هراس ندارد.
انتظامی افزود: یکی از وجوه آزادی مسئولانه که شعار رسانهها در بیستمین نمایشگاه مطبوعات بود، پاسخگویی و مسئولیت آنان در مقابل حقوق ملی و حقوق شهروندان است.
به گفته وی رسانههایی که شفاف عمل میکنند از حاکمیت انتظار دارند که بین آنها و رسانههای غیرشفاف فرق بگذارد.