کد خبر:۳۹۶۳۶۶
بیژن میرباقری:

جوانان با استعداد پویانمایی باید در محیط حرفه‌ای سینما مشغول شوند

نمی‌توان گفت جشنواره پویانمایی در اشتغال این نیروهای جوان نقش مؤثری ایفا کرده است. باید تلاش کرد تا جوان‌های با استعداد پویانمایی در محیط‌های حرفه‌ای سینما مشغول به فعالیت شوند. حتی شاید در تلویزیون بتوان از این افراد استفاده کرد.
جوانان با استعداد پویانمایی باید در محیط حرفه‌ای سینما مشغول شوند

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» بیژن میرباقری فیلم‌ساز، در رابطه با نقش جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران در رشد پویانمایی ایران معتقد است: جشنواره می‌تواند به ارتقا آثار تولید شده انیمیشن در ایران کمک کند. اما ابتدا باید این آثار تولیدی را بررسی کرد. از نظر من در این حوزه به میزان لازم نتوانسته‌ایم تولید داشته باشیم.

 

وی افزود: جشنواره پویانمایی می‌تواند در شناسایی استعدادهای جوان این حوزه مؤثر باشد. اما باید به این مساله هم توجه کرد که این استعدادهای جوان نیاز به موقعیتی برای فعالیت و کار دارند.

 

فیلم‌نامه‌نویس و کارگردان فیلم سینمایی «ماه همه خوبیم» ادامه داد: معمولاً این مساله پیش می‌آید که در جشنواره‌ها استعدادهای جوان معرفی می‌شوند، یعنی می‌توان گفت جشنواره قطعاً به معرفی نیروهای جوان انیمیشن کمک می‌کند. ولی برخی از این جوان‌ها در صنعت تیزرسازی انیمیشن مشغول به فعالیت شده‌اند و می‌شوند.

 

وی افزود: نمی‌توان گفت جشنواره پویانمایی در اشتغال این نیروهای جوان نقش مؤثری ایفا کرده است. باید تلاش کرد تا جوان‌های با استعداد پویانمایی در محیط‌های حرفه‌ای سینما مشغول به فعالیت شوند. حتی شاید در تلویزیون بتوان از این افراد استفاده کرد.

 

میرباقری، فیلم‌ساز 5 انیمیشن ایرانی و فیلم‌نامه‌نویس، است. او در سال‌های پیش فیلم‌های «آفتاب می‌شود»، «گل»، «مرد و سایه»، «پسرک آبی» و «مه سا» را تولید کرد که انیمیشن 8 دقیقه‌ای «مه سا» تولید سال 1381، توانست در جشنواره فیلم کودک سال 1382 اصفهان رتبه بهترین فیلم کوتاه از بخش بین‌الملل را به دست آورد.

 

نهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روز 21 اسفند به کار خود پایان می‌دهد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار