کد خبر:۴۰۰۰۷۵
مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تهران خبرداد

۶۴ دستگاه اتوبوس برقي با تكنولوژي جديد وارد ناوگان حمل و نقل مي‌شود

مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تهران گفت: ۶۴ دستگاه اتوبوس برقی، با تکنولوژی جدید بازسازی و تا پایان فروردین وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سنندجی مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تهران با بیان اینکه دو سال بود که شهر تهران از وجود اتوبوس های برقی محروم بود، افزود: به علت تغییر تکنولوژی و همچنین تغییر شرایط رفت و آمد در خیابان ۱۷ شهریور، اتوبوس های برقی قدیمی کنار گذاشته شد.

 

وی افزود : با بازسازی این اتوبوس ها و تغییر تکنولوژی برقی آنها درصدد هستیم تا پایان فروردین این اتوبوس ها را وارد چرخه ناوگان حمل و نقل عمومی کنیم.


مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تهران گفت : قرار بود این اتوبوس ها در پایان سال ۹۳ راه اندازی شود اما به علت نبود قطعات که باید از خارج از کشور تهیه می شد ، در راه اندازی آن ها تاخیر ایجاد شد.


سنندجی افزود: در دو سه روز آینده این قطعات وارد و تا پایان فروردین نصب خواهد شد.


وی گفت: ۶۴ دستگاه اتوبوس برقی با دو منبع انرژی برقی و باطری تغذیه و حرکت می کند.


سنندجی بیان داشت: در نقاطی که امکان استفاده از سیستم برقی وجود نداشته باشد، این اتوبوس ها با باطری حرکت می کنند .


وی با بیان اینکه مزیت این خطوط در مقایسه با خطوط قبلی کاهش آلودگی بصری است ، گفت: کابل های برق به گونه ای نصب شده است که قابل رویت نیست.


سنندجی افزود: مزیت اتوبوس های برقی آلوده نکردن هوا و راحتی در کنترل و نظارت بر آن است.


ویادامه داد : بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین برای سال های ۹۳ و ۹۴ باید خریداری می شد که هم اکنون ۱۰۰ دستگاه آن خریداری و در گمرگ در حال ترخیص است.


سنندجی افزود: ۱۰۰ دستگاه دیگر نیز در یکی دو روز آینده به بندرعباس می رسد و برای امسال نیز خرید ۲۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیگر در دستور کار است.


وی افزود: اتوبوس های جدید استاندارد اروپا (یورو ۴) دارد که امیدواریم با ورود این اتوبوس ها میزان آلودگی در حوزه حمل و نقل به حداقل برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار