آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۱۶۳۳
سحرخیز در گفتگوی تفصیلی با «خبرگزاری دانشجو»:

نظام رتبه‌بندی را نباید قربانی ۱۵۰ هزار تومان اضافه حقوق کرد/ مدرسه فروشی می‌کنیم و نام آن را بهره‌وری می‌گذاریم

معاون اسبق آموزش متوسطه آموزش و پرورش گفت: نظام رتبه بندی را نباید قربانی ۱۵۰ هزار تومان اضافه حقوق کرد، این نظام یک هدف بلندمدت است، باید آموزش و پرورش را با وزارت علوم با هم نگاه کرد چرا که معلم از جنس استاد دانشگاه، پژوهشگر و فناوران است و باید ابتدا نگاهمان را اصلاح کنیم سپس برای معلم تصمیم بگیریم.

ابراهیم سحرخیز در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص تصویب نظام رتبه بندی در مجلس شورای اسلامی، گفت: اهمیت نظام رتبه بندی به عنوان یکی از زیرنظام های صنعت تحول بنیادین آموزش و پرورش به حدی است که نه تنها من بلکه تمام کسانی که یک نگاه ابتدایی به آن سند داشته باشند آن را تأیید می کنند که مبین نگاه ما به جایگاه و منزلت اجتماعی و اقتصادی معلم در نظام آموزشی کشور است.

 

معاون اسبق آموزش متوسطه آموزش و پرورش ادامه داد: اگر نگاهمان به معلم به عنوان عنصری مولد در نظام تعلیم و تربیت باشد که بستر لازم را برای توسعه همه جانبه کشور از طریق نظام آموزشی همراه می کند آن زمان نگاهمان به رتبه بندی یک نگاه متفاوت است و صرف یک نگاه انفعالی به معیشت معلمان که هرازگاهی به عنوان یک مطالبه به حق از سوی جامعه فرهنگیان مطرح می شود نیست.

 

وی  افزود: من معتقدم نظام رتبه بندی در یک کلام روح سند تحول بنیادین است و  در واقع آنچه در این سند آمده و حق مطلب را در خصوص معلم بیان می کند، نظام رتبه بندی معلمان است.

 

سحرخیز در ادامه بیان داشت: در نظام رتبه بندی که قبلاً دیده شده بود و می بایست به آن پرداخته می شد تا زمینه ظهور و بروز و اجرا پیدا کند، دیده شده بود حداقل حقوق معلمین در حدی باشد که ۸۰ درصد رتبه هم تراز خودشان را برخوردار باشند البته نه به آن معنایی که یک بار در گذشته تجربه کردیم و در مصوبه ای که قرار بود دارندگان مدارک فوق لیسانس و بالاتر بتوانند ۸۰ درصد حقوق و مزایایی اساتید دانشگاه ها را بهره مند شوند، چرا که در آنجا آنچه اجرا شد بسیار متفاوت بود و اعضاء هیئت علمی برای اساتید دانشگاه ها مزایایی را مصوب کردند که به معلمان تعلق نگرفت.

 

معاون اسبق آموزش متوسطه آموزش و پرورش اظهار داشت: آنچه در نظام رتبه بندی دوره قبل پیش بینی شده بود این بود که بتوانیم حداقل ۸۰ درصد مزایا و حقوق امکانات رفاهی هم تراز معلمان در دانشگاه را به آنان اختصاص دهیم.

 

وی ادامه داد: اما شاید این سئوال مطرح باشد که این نظام رتبه بندی قرار است چه معجزه ای را رقم بزند و آن این است که آموزش و پرورش اگر می خواهد ایجاد انگیزه کند و روح رقابت علمی را در معلمین تحریک کند تنها راه چاره اجرای نظام رتبه بندی است و این رتبه بندی نیز خواست زیادی نیست چرا که در اسناد بالادستی نیز در سند جامع علمی کشور که شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کرده یکی از دستگاه های است که نقش موثری در تهیه نقشه جامع علمی کشور دارد آموزش و پرورش است و در آنجا آمده است که معلمین در زمره پژوهشگران، فناوران و اساتید دانشگاه ها محسوب می شوند و این موضوع مطالبه زیادی نیست.

 

سحرخیز تاکید کرد: در کنار آن در سیاست های کلی نظام که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد و در مجمع تشخیص مصلحت نظام به تأیید رسید و به دستگاه ها ابلاغ شود ، در یکی از بندهای آن آمده است که زمینه برای اجرای شدن نظام رتبه بندی معلمان با هدف ارتقاء انگیزه علمی و بالا بردن توانمندی های حرفه ای معلمان فراهم شود و نیز بایستی زمینه برای رقابتی شدن دستمزد و حقوق معلمین فراهم شود.

 

وی افزود: تنها موضوعی که می تواند این زمینه را فراهم کند نظام رتبه بندی است و به گونه ای که قبلاً دیده شده بود همه معلمین دارای مدرک لیسانس به بالا را شامل می شد و حتی در خصوص مدارک پایین‌تر نیز مهلت داده شده بود که خود را به آن تراز برسانند و در این شاخص ها گنجانده شوند.

 

سحرخیز در ادامه اذعان داشت: ۷۰ درصد شاخص ها شامل روش ها، بهبود روش های کاری، بالا بردن توانمندی های حرفه ای معلمان، به روز شدن روش های تدریس، هنر معلمی و مدیریت در کلاس درس می شد و نیز به گونه ای پیش بینی شده بود که معلمین بتوانند آموزش های حرفه ای را فرا بگیرند و در طول خدمت بتوانند توانمندی های حرفه ای خود را ارتقاء ببخشند ودرصدی نیز برای سوابق علمی دانشگاهی در نظر گرفته شده بود که همه می توانستند در این مارتن علمی شرکت کنند وبه تدریج همانند اساتید دانشگاه ها به رتبه های بالاتری ارتقاء پیدا کنند.

 

معاون اسبق آموزش متوسطه آموزش و پرورش در ادامه عنوان کرد: عناوینی را در نظام رتبه بندی مشخص کرده بودیم که فاصله تبعیض آمیز بین معلم و اساتید دانشگاه و پژوهشگران و فناوران را کاهش می داد و در واقع در ابتدا این عنوان است که می تواند جایگاه را ارتقاء ببخشد و ما وقتی جایگاه معلم را بالا بردیم منزلت او را نیز باید ارتقاء دهیم.

 

وی افزود: اما این لایحه که با یک شتاب زدگی در پایان سال به تصویب رسید برخی  موارد دیده نشده و ما در نظام رتبه بندی دوره قبل مربی معلم را نقطه آغاز رتبه بندی دانستیم که پس از آن به استادیارمعلمی، دانشیار معلمی و سپس در ترازهای بالاتر به استاد معلمی می رسیم اما در نظام رتبه بندی فعلی عناوین ارشد، خبره و عالی در نظر گرفته شده چیز جدیدی نیست و پیش از این نیز وجود داشت و هیچ رقابت علمی را ایجاد نمی کند و نه تنها اجزاء را ارتقاء نمی بخشد و دردی را درمان نمی کند بلکه ما آنچه از اجرایی شدن نظام رتبه بندی انتظار داشتیم را محقق نمی کند.

 

سحرخیز ادامه داد: ما از اجرای نظام رتبه بندی معلمان هدفمان برداشتن تبعیض بود که با این شیوه نه تنها تبعیض برداشته نشد بلکه در قانون نظام هماهنگ همه دستگاه ها ساز استقلال زدند و این نظام هماهنگ تنها گریبان آموزش و پرورش را گرفت.

 

وی افزود: با حداقل حقوقمان پایه حقوق معلمین است و کمترین حقوق به بازنشستگان را بازنشستگان آموزش و پرورش دریافت می کنند که میانگین آن در سال گذشته ۵/۱ میلیون است و این در حالی است که مزایایی دیگر نظیر مأموریت و پاداش های جدا از پاداش پایان سال را دریافت نمی کند.

 

معاون اسبق آموزش متوسطه آموزش و پرورش تصریح کرد: این ها در حالی است که ما مدرسه فروشی می کنیم و کلی تعریف می کنیم که معلم آوردیم با حقوق ۴۰۰ و ۵۰۰ هزار تومان و اسم آن را بهره وری می گذاریم که نتیجه آن این می شود که با شتاب زدگی طرحی را تصویب می کنیم که هیچ کدام از اهدافی که به دنبال آن بودیم را محقق نمی کند.

 

وی تاکید کرد: ما انتظار داشتیم در سایه نظام رتبه بندی مدیریت منابع انسانی در مهندسی نیروی انسانی رخ دهد و نیز به دنبال صرفه جویی اقتصادی بهره وری بودیم و به در پی روحیه بالا و انگیزه دادن به معلم بودیم و باید بدانیم که هر ریال هزینه در آموزش و پرورش یک سرمایه گذاری بلندمدت است.

 

سحرخیز ادامه داد: مضاعف بر این نظام رتبه بندی دوره قبل قرار بود طی مدت ۵ ساله و با یک تَأنی بیشتر انجام شود که خود به خود سامان دهی نیروی انسانی را رقم می زد و این مسائل مانند زنجیر هستند که اگر جدا باشد ممکن است به بیراهه برود.

 

معاون اسبق آموزش متوسطه آموزش و پرورش در ادامه اظهار داشت: متاسفانه عباراتی در حال حاضر به کار می رود که شایسته نیست نظیر اینکه معلمی با ۲۰ و ۲۵ سال سابقه را زیادی می دانیم و ما معتقدیم نظام رتبه بندی باید در کنار ۶ زیرنظام دیگر سند تحول بنیادین در کنار دانشگاه فرهنگیان محقق شود و قرار بود با آن مصوبه آموزش و پرورش دیگر استخدام نیروی آزاد نداشته باشد مگر از طریق دانشگاه فرهنگیان.

 

سحرخیز در ادامه بیان داشت: آنچه اکنون مطرح می شود ۱۰۰ و ۱۵۰ هزار تومان اضافه حقوق است که بسیار ناچیز است چرا که اختلاف حقوق معلمان و کارکنان دولت بسیار بالاست و با افزایش حقوقی که اخیراً پیش از پایان سال معاون اول رئیس جمهور تصویب کرد، این اختلاف فاحش تر شد.

 

معاون اسبق آموزش متوسطه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نظام رتبه بندی را نباید قربانی ۱۵۰ هزار تومان اضافه حقوق کرد، این نظام یک هدف بلندمدت است و اگر قرار است سند تحول بنیادین اینچنین محقق شود باید فاتحه آن را خواند، باید با یک تأنی به این نظام رتبه بندی نگاه کرد و آموزش و پرورش را با وزارت علوم با هم نگاه کرد چرا که معلم از جنس استاد دانشگاه، پژوهشگر و فناوران است و ابتدا نگاهمان را اصلاح کنیم سپس برای معلم تصمیم بگیریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سيما
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
جناب آقاي سحر خيز چرا در زمان شما اين کار انجام نشد آيا واقعا استاد دانشگاه را با معلمان دريک تراز مي بينيد آيا سطح علمي معلمان با اساتيد دانشگاه دريک سطح هستند شما قوق ليسانس ودکتري را با مدرک فرهنگيان يکي ميدانيد؟با توجه به تعطيلي وساعت کاري معلمان درقياس با کارمندان ديگر حقوق عالي ميگيرند
2
99
علی
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۵
جناب آقای سحر خیز چرا زمانی که خودتان تصدی پست معاونت آموزش را داشتید از این اقدامات فقط حرف می زدید و عمل نمی کردید .ضمناً خانم سیما سطح علمی معلمان خیلی هم از اکثر اساتید دانشگاهها خوب است و کار خیلی از اساتید فقط جزوه گویی مختصر می باشد.
معلم
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹
با سلام بنده یک سوال از خانوم سیما دارم با احترام لطف کنید و بفرمایید که تمامی اساتیت (فوق لیسانس و دکترا که نهایتا 6 سال در نظام آمورش عالی تحصیل کردند )قبل از ورود به دانشگاه 12 سال کجا تشریف داشتند؟ حکایت نمک خوردن و نمکدان .... البته بنده تجربتا عرض میکنم اکثر افرادی که در زمان تحصیل نمرات خوبی نداشتند ، بیشتر الان جزء منتقدین معلمان هستند و در آخر شاید برایتان جالب باشد که بدانید اکثر معلمان محترم که مشغول به تدریس هستند مدرکشان بالای لیسانس است با تشکر
اسماعیل
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۵
سیما خانوم عدم توجه به معلمان میشود تربیت فردی مثل شما با این دیدگاه که بدون فکر در رابطه با معلمان اظهار نظر میکنند . خداوند به شما بینایی و هوشیاری دهد انشاالله
معلم دارای مدرک فوق لیسانس از شیراز
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۸
درطی 27 سال تدریس در مقاطع راهنمایی، دبیرستان وپیش دانشگاهی و دانشگاههای پیام نور وآزاد و علمی کاربردی باید به عرض سرکار خانم سیما برسانم تدریس در مقاطع پایین تر به نسبت سختر و عذاب آورتر از مقاطع بالاتر مخصوصا دانشگاه می باشد بنظر بنده حقوق معلمین از ابتدایی گرفته تا استاد دانشگاه ، باید سیرنزولی داشته باشد نه برعکس! کنترل وتدریس دانش آموزان ابتدایی و راهنمایی ودبیرستان که از حساسیت خاصی هم برخوردار هستند راحت تر است یا دانشجویی که با دادن یک جزوه ومعرفی چند کتاب خودخوان میشود سرو تح یک ترم را بهم اورد؟!! چرا اینقدر بی انصاف و تنگ نظر هستید؟!!
تقی
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۵
ببخشید اشتباه مثبت دادم شرمنده حواسم نبود
ناشناس
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۱
سحر خیز چون هیچ کاره است این حرف را زده چرا چرا چراوهزاران چرای دیگر در زمان خودت اینطور دایه مهربان تر از مادر نبودی نخیر نظرات شما به هیچ وجه درست نیست چون داری از اب گل الود ماهی میگیری نه جانم نه
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰
آقایان فکری به حال این نظام تعلیم و تربیت بکنید معلم بی انگیزه نظام توصیفی ناکارامد نسل آینده را فدا خواهد کرد ازما گفتن>>>
57
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
کریم : فرهنگیان دراین جامعه با همین قیمت های رهن واجاره وهزیته های زندگی ودرمانی زندگی می کنند انصاف به خرج دهید وحقوق یک لیسانسه 26 سال سابقه راکه 1400000می گیرد ودراستانه دختر شوهر دادن وپسر زن دادن است پرفسوران اقتصادی برنامه هزینه بدهند افزایش حقوق پیش کش
40
1
محمد رضا از سمنان
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۵
نمايندگان محترم مجلس به هوش باشيد كه نظام آموزش و پرورش در آستانه ي فروپاشي ميباشد.آقاي نوبخت شما براي بالا بردن انگيزه اي بانكهاي دولتي دستور افزايش حقوق داديد ولي بي انگيزگي و بي تفاوتي در آموزش و پرورش را نميبينيد.روحاني مچكريم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۳
آقای سحر خیز محترم این ضربه را معلمان از زمان شما می خوردند . چرا در زمان خودتان این حرف ها را نمی زدید؟؟؟الان که پستی ندارید چرا می گویید؟؟؟ هنوز مردم کامل اطلاع ندارند. چرا وزیری که شما معاون آن بودید از آموزش و پرورش به وزارت علوم رفت؟؟ چرا به کلاس درس بر نمی گردد؟؟؟
45
3
فرهنگي
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹
آقاي فاني آموزش و پرورش در دوران شما فاني شد.هيچ انگيزه اي براي كار بين معلمان وجود ندارد.مسؤلين به فكر باشند
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴
بسیار به حق است ان شالله اجرا شود
27
1
ali
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۸
درجواب سیما
سلام
لطفا این نامه را هم بخوانید وبعد نظر بدهید
مقایسه کار و تعطیلی معلمان و بقیه کارمندان
مطلب زیر توسط یکی از « مخاطبان غیرمعلم » برای سخن معلم ارسال گردیده است :
کدام قشر بیشتر تعطيلند و کم کار و حقوق زیادی می گیرند ؟
کارمندان دولت هر سال یک ماه مرخصی دارند .
در پایان هر ماه به کارمندان حداقل 80 ساعت اضافه کار می دهند یعنی در ماه حداقل ده روز پول کاری که اصلا انجام نشده است دریافت می کنند .
در طول سال می شود حداقل 120 روز .
یعنی 4 ماه .
پس تمامی کارکنان دولت در سال حداقل 5 ماه بیکارند و حقوق شان هم حداقل دو برابر معلمان !
ضمناً کارمندان ، هر سال 2 ماه حقوق کامل را پاداش می گیرند ، غیر از عیدی ، حق ایاب ذهاب ، حق مسکن و دیگر مزایا ...
این شد 7 ماه حقوق دریافتی بدون کا
67
0
فرهنگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
امروز ه متاسفانه بیشتر انرژی معلمان تو محیط خانواده با اعضای خانواده بخاطر فشار اقتصادی به بگو و مگو ی بین آنها مصرف شده . زمان حضور تو مدارس در درون خود درگیر اختلافات درون خانواده خودش می باشد و هیچ انگیزه برای ادامه فعالیت آموزشی و پرورشی در آنها وجود ندارد.
53
2
انسان باصداقت و بي مزد
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
آقاي فاني آموزش و پرورش در دوران شما فاني شد.هيچ انگيزه اي براي كار بين معلمان وجود ندارد.مسؤلين به فكر باشند فزرندانشان ضرر مي كنند و بعد ها كشور
34
0
امین
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۵
معلم بر اساس کارکردش خیلی هم خوب میگیره مگر بقیه کارمندان چقدر حقوق میگیرن اونها فقط اعتراض نمیکنن معلمها اعتراض دارن کاشکی ما اندازه معلمها بیکار بودیم
2
54
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۲
باسلام شمایی که اموزش وپرورش را مصرفی می دانید درامد زابودن بانک وبیمه هم از جیب مردم است که سود کلان به بانک می دهند تابین کارکنان تقسیم شود اموزش وپرورش راهم پولی کنید معلم درامدزامی شود
10
1
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۲
حرف شما درست اما چرا خودتان در زمان مسولیت آنرا اجرا نکردید ؟ همه کسانی که مسئولیت دارند باعملکرد دیگران برتری خود را ثابت می کنند!
28
1
معلم
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۹
با سلام به محضر همکاران
در سال90سند تحول مصوب شدومطالعه نظام رتبه بندی شروع شد.ودر سال92در دولت مصوب وبرای اجرا ابلاغ شد.و فرصتی باقی نماند .
ایکاش زودتر شروع شده بود .که البته می گفتند شتابزده حقوق ومنزلت معلمان رابالا بدند .که افتخار آفرین بود.اردتمند همه معلمان.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰
آقای محترم توراهم فرستاده اندتابازیکم زبان بازی کنی ومعلمین راالکی دل خوش کنی تابازمقداری وقت بگذرد.این نوع برخورد باقضیه بسیارمعنای بدی داردواین احساس رابوجودمی آوردکه خودتان هم فهمیده ایددرگذشته چه کرده ا یدوحال فقط می خواهیدتاپایان ریاستهاتان به نحوی وقت رابکشید.
19
5
صدیقه باغ دسراف
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۳
فانی عزیزاگرنمیتوانید مشکلات معلمین رابرطرف کنیداستعفابدیدازمرداد93حکم بازنشستگیم صادرشده اماهنوزازباداش اخرخدمت خبری نیست.
11
0
محمدزاده -معلم از ماکو
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۳
جناب سحر خیز شما هم چون مقام وپستی ندارید اینطور دایه مهربانتر از مادر شدید والا شما با یک ریال افزایش حقوق معلم موافق نبودید زمان طولانی معاون وزیر بودید برای معلم چه کردید که الان مدافع حقوق معلمان شدید
15
1
رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۵
آقای سحرخیز شما اللن داریی خودشرینی میکنی اگر مرد بودی زمان تصدی خودت اینا را اجرا میکردی حنای شما رنگی نداره .غیرت کجا رفته
17
1
معلم فقیرسازی شده
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۲
جناب رزمنده درسال92این طرح نهایی شدوجهت تصویب به مجلس فرستاده شدلیکن دولت عوض شدومسئولین فعلی وزارت آن راازمجلس پس گرفتندووعده اصلاح وبهبودآن رادادندوقول دادندتاپایان سال92مجددابه مجلس بفرستندولی دروغ گفتند.ضمنا کتابچه های مربوط به طرح که دقیقاًاظهارات آقای سحرخیزراتائیدمیکندبه تمامی مدارس ارسال شده می توانیدبگیریدومطالعه کنید.لطفاًحرفی نزنیدکه شائبه حمایت ازاین وزیربی خاصیت رادرذهن متبادرسازد
باز هم رزمنده
Iran, Islamic Republic of
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۲
خانم سیما آیا استاد در دانشگاه پیام نور هم سواد میخواهد شما بنظرم از بیسوادای خوش قیافه ای باشید که تشخیص نمیدهی معلم یعنی چه آدم عاقل نیاز کمتری به راهنمایی دارد ولی آدمای کم تحرک نیاز بیشتری
8
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳
سحر خیز جان دیر خیز برداشتی چرا در زمان خودت انجام ندادی
0
0
ف امیری
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴
کلیه تصمیماتی که برای آموزش و پرورش گرفته می شود از این نوع اقدامات است و هیچ کس هم جوابگو نیست نمایندگان مجلس هم در صورتی اظهار نظر می کنند که فاصله زمانی آنها با صندوق های رأی زیاد نباشد وگرنه برای امثال آقا تهرانی این مسئله بسیار ضروری تر از کارت دادن به وزیر ارتباطات است که پهنای باند را اضافه کرده اما آنها مثل کبک سر خود را زیر برف کرده اند.خدایا شر این نماینده نما ها و وزیر نما(فانی) را از سر ملت ایران کم بفرما.
0
0
فرهنگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲
معلم وتدرییس در پایه ابتدایی بیسار سخت وکارش سخت تر از استاد دانشگاه
1
0
امین
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
سرکار خانم بنده با شما موافقم که نباید اساتید با معلمان مقایسه شوند اما از دیدی دیگر . یک سوال دارم آیا واقعا دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد دانشگاهند؟ غیر از آن ،میزان تدریس یک استاد رسمی در هفته چقدر است؟؟فقط 12 ساعت درسته یا نه؟ من به شخصه 7سال پیش فوق لیسانسم را گرفتم و می خواستم دکترا را هم بگیرم ولی بعد دیدن ادعای علمی پوچ بسیاری اساتید که حتی دو کلمه نمی توانند انگلیسی حرف بزنند ، سرقت علمی دانشجویان و حتی اساتید برجسته دانشگاههای تهران که گندشان هم درآمد، بسیار پشیمون شدم که اصلا چرا فوقم را گرفتم. در این سیستم دانشگاهی ایران برخلاف سیستم آموزشی مدارس، بسیاری اساتید نه روش تدریس می دانند نه روش ارزشیابی پس واقعا مقایسه عملکرد بسیاری از معلمان با بسیاری از اساتید درست نیست؟؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار