حامد حبیبی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص برگزاری جشنواره «ام الهناء» گفت: آنچه در جشنوارهام الهناء در کانون توجهات قرار دارد، شخصیت صدیقه طاهره (س) و معارف ناب فاطمی میباشد.
وی اضافه کرد: متأسفانه مدیران و مهندسان فرهنگی و سایر عوامل فرهنگی و به فرموده مقام معظم رهبری افسران جوان و فرماندهان جنگ نرم در معادلات فرهنگی و در مناسبات اجتماعی نقش فاطمه زهرا (س) و محبت و معرفت به ساحت قدس آن بانو را آنگونه که باید و شایسته است تعریف نکردهاند.یعنی از یک چنین ظرفیت بزرگی غفلت شده است. خوب ما امروز در جامعه از واپس ماندگی فرهنگی و از علائم پارادکسیکال اجتماعی و از یک بیماری اجتماعی شبیه به کانفلیکت رنج میبریم و درد میکشیم.
کارشناس فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه علم و صنعت خاطرنشان کرد: این درد و رنجها زندگی را برای ما ناگوار ساخته است. اما معتقدیم اگر بین جامعه ما و بین جوانان و دانشجویان ما با فاطمه زهرا (س) پیوند عاطفی و عقلانی مستحکم و حقیقی برقرار شود، زندگی را برای جامعه گوارا خواهد ساخت. به همین دلیل اسم این جشنواره را «ام الهناء» گذاشتیم که از کنیههای این بانوی مقدسه و مطهره و به معنای «مصدر گواراییها» میباشد.این کنیه را مرحوم شیخ حر عاملی در منظومهاش با زبان هنر در قالب یک بیت شعر به ایشان نسبت داده است.
حبیبی ادامه داد: توجه به این مصدر خوبیها و گواراییها و مهربانیها ما را در پیشبرد اهداف متعالی و فرهنگی انقلاب اسلامی کمک میکند.با همین نگاه به همه مخاطبانمان و به مردم عزیز وعده یک کار فاخر و ارزنده را از حامد زمانی، خواننده ارزشی و پاپ کشور عزیزمان میدهم. این کار به اسم «ام الهناء» و با جنبه موسیقیایی چند ملیتی و به سه زبان زنده جهان و با نگاه الهی و پیوستگی بین ادیان و مذاهب و نیز با دکلمه الهام چرخنده بازیگر ارزشی سینما و تلوزیون ساخته خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در این جشنواره هنری طیف وسیعی از شخصیتهای فرهنگی و هنری و اندیشمندان حوزه و نخبگان و اساتید دانشگاه و نیز شخصیتها و نخبگان دیگری از خارج از کشور ما را همراهی میکنند.محبت و نظر توجه و حمایت معنوی مرجعیت عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی نیز شامل حال دست اندرکاران این جشنواره شده و ایشان پیامی تصویری را برای دست اندرکاران و مخاطبان این جشنواره ارسال فرمودند و توجه به این موضوع و انجام این کار را ضروری شمردهاند.
کارشناس فرهنگی نهاد رهبریی دانشگاه علم و صنعت گفت: منبع اصلی این جشنواره کتاب گرانقدر حضرت آیت الله مکارم میباشد باعنوان «زهرا برترین بانوی جهان» و وجه انتخاب این کتاب در کنار صدها کتاب دیگری که در سایت جشنواره معرفی و عرضه میشود این بود که این کتاب ویژگیهایی از قبیل جامعیت و اختصار و سادگی قلم دارا بود.نکته قابل توجه دیگر اینکه در این جشنواره اراده جمعی وجود دارد، یعنی همه طیفهای فکری در دانشگاه به دور از نگاههای سیاسی و مرزبندیهای اجتماعی حول محور محبت و معرفت فاطمه زهراء (س) گرد آمدهاند و به دنبال ایجاد زبان مفاهمه و زبان مشترک فرهنگی هستند که امیدوارم این نگاه زیبای دانشگاهیان علم و صنعت به دیگر دانشگاهها نیز تسری پیدا کند.
حبیبی اظهار داشت: این جشنواره با برنامه ریزی نهاد رهبری و همراهی صد در صدی ریاست محترم و هیئت رئیسه دانشگاه و همکاری مجموعه نهاد رهبری و معاونت فرهنگی، بسیج و تشکلها، هیئات مذهبی و دفاتر فرهنگی، مدیران فرهنگی، کانونهای فرهنگی دانشجویی و انجمنهای علمی برگزار میشود.مسئول جشنواره حضرت حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمینژاد، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه میباشد و دبیر جشنواره سرکار خانم الهام چرخنده هنرمند ارزشی کشورمان و معاونت مطالعات و برنامه ریزی بنده حقیر (حامد حبیبی) و از متفکرین و اندیشمندانی از حوزه و دانشگاه و شخصیتهای فرهنگی و هنری کشور در شورای راهبردی بهره میبریم و معاونت علمی جناب حجت الاسلام و المسلمین مرشدسلوک میباشد که ذیل آن یک کار گروه محتوایی تعریف شده که در این کار گروه از متخصصین و نویسندگان و فضلای حوزه و اساتید دانشگاه بهره میبریم و سایر بخشهای د بیرخانهای جشنواره نیز به فعالیت خود اشتغال دارند و اعضای هیئت داوران جشنواره نیز از شخصیتهای مطرح علمی و هنری کشور میباشند.
وی در پایان گفت: همه مجموعه معتقدیم که مدیریت این کار به دست شخصیت دیگری است که گویی همه عوالم تحت عنایات ایشان در حیات هستند، و گفتنی است تا هم اکنون هم باران عنایات خاصه و نظر رحمت ایشان در آسمان این جشنواره باریده است و به شرط خلوص و رعایت تقوا انشاءالله در آینده نیز شاهد این عنایات خواهیم بود.