حامد حبیبی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص جشنواره فرهنگی و هنری «ام الهناء» در دانشگاه علم و صنعت گفت: این جشنواره با معرفی ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (س) به صورت تخصصی در موضوع سبک زندگی فاطمی فعالیت می نمايد.
وی افزود: شروع این کار در محیط دانشگاه اهداف ویژه ای را دنبال می کند و با توجه به سندهای بالادستی و راهبردی مبتنی بر اسلامی شدن دانشگاهها اقدامات این برنامه تعريف شده است. لذا برنامهای را طراح ريزي کردیم و تلاش ک ردیم تا در قالبهای مختلف به بحث سبک زندگی که دغدغه اصلی همه تفکرات است، بپردازیم.
معاونت مطالعات و برنامه ریزی جشنواره در ادامه به قالبهای این جشنواره اشاره کرد و گفت: این جشنواره در قالب هنر است و با زبان هنر با مردم و با مخاطبان سخن خواهد گفت.
وی در ادامه بیان داشت: این جشنواره در ۹ رشته هنری که شامل قالب نمایشی، هنرهای دستی، هنرهای ترسیمی، ادبیات، معماری، طراحی وب، نواهنگ، طراحی بازیهای رایانهای و نرم افزار برگزار میشود دانشجویان با نگاهی فاطمی شروع به خلق آثار برای این جشنواره میکنند.
کارشناس فرهنگی نهاد رهبري دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه خلق اثر باید کنکاشی در زندگی حضرت فاطمه (س) را برای دانشجویان باعث شود، گفت: تمام سعی ما بر این است تا دانشجویان با ابعاد پنهان زندگی حضرت فاطمه (س) آشنا شوند و دانشجویان تا عیدغدیر برای شرکت در این جشنواره مهلت دارند.
وی از گسترش این جشنواره تا سطح استانی و کشوری خبر داد و گفت: با توجه به اینکه این جشنواره برای اولین بار در دانشگاه علم و صنعت متمرکز شده است لذا میخواهیم پس از اندوختن تجربه و با برکات برگزاری این جشنواره آن را به صورت استانی و کشوری برگزار نماييم.
حبیبی افزود: ما حضرت زهرا (س) و ابعاد زندگی ایشان را محور کار قرار دادیم و در این بین چند نگاه داشتیم؛ اول اینکه حضرت زهرا (س) الگوی همه بشریت است و نه فقط برای زنان بلکه برای مردان نیز الگو هستند.
وی تصریح کرد: ایشان الگوی کاملی برای انسان کامل یعنی امام زمان (عج) هستند و همانطور که میدانید امام زمان (عج) در سخنان خود فرمودهاند دختر رسول خدا برای من الگوی کاملی است.
کارشناس فرهنگی نهاد رهبري دانشگاه علم و صنعت به سبک زندگی حضرت زهرا (س) اشاره کرد و گفت: ما تا الان نتوانستیم به خوبی سبک زندگی حضرت زهرا (س) را ترویج دهیم و به ابعاد خاصی از آن اشاره کردیم و بسیاری از ابعاد زندگی این بانوی بزرگوارش مغفول مانده و قدر ایشان و معارف ایشان برای بشریت مجهول است.
وی در ادامه بیان داشت: مطالعات اجتماعی نشان داده اگر سبک زندگی حضرت فاطمه (س) را به خوبی در جامعه پیاده سازی کنیم، بسیاری از مسائل و مشکلات اجتماعی که همه افراد جوامع از آنها رنج میبرند، مرتفع خواهد شد و از جامعه رخت بر میبندد.
معاونت مطالعات و برنامه ریزی جشنواره به فرمایش امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: طبق فرموده امام خمینی (ره) اگر دانشگاه اصلاح شود جامعه اصلاح میشود و دانشگاهی که تحول در آن ایجاد شود خود منشاء تحولات خواهد بود و این تحول به صورت موج به جامعه میرسد و ما در علم و صنعت به این تحول می اندیشیم.
وی افزود: حضرت زهرا (س) یک شخصیت بین المللی و بین الادياني و بين المذاهبی است و متعلق به مذهب و دین خاصی نیست بلکه هرکس با هر کیش و آیین و با هر فکر و.اندیشه ای در هر گوشه جهان که آزاده کرده، توانسته با این بانوی بزرگوار ارتباط معنوی برقرار کند و به گفته بسیاری از اندیشمندان اسلامی و حتي مستشرقین و شیعه شناسان حضرت زهراء (س) نماد پیوستگی بی ن ادیان و مذاهب و ملیتها می باشد و ما معتقدیم تمامی مشکلات بشریت با این نگاه به معارف و زندگی حضرت فاطمه (س) حل خواهد شد و بشریت از بن بست تاریخی رهایی خواهد يافت.
حبیبی از سفارش آهنگ به حامد زمانی خبر داد و گفت: قرار است حامد زمانی خواننده ارزشی کشورمان آهنگ و ترانهای را با برای حضرت زهرا (س) هديه کند که در این خصوص جلسات زیادی گذاشته شده، سفارش آهنگ داده شده و المانهای خاصی را با تیم موسیقی حامد زمانی چک کردهایم و خود حامد زمانی معتقد است که این اثر از بهترین کارهای او خواهد بود.
وی به جوایز جشنواره اشاره کرد و گفت: ۱۸ سهمیه سفر زیارتی عمره، ۱۸ کمک هزینه عتبات عالیات، ۱۸ کمک هزینه مشهد مقدس، ۵ سکه بهار آزادی برای طرحهای برتر و لب تاب، تبلت، گوشی، دوربین، هارد اکسترنال و جوایز نفیس از دیگر جوایز این جشنواره میباشد.
کارشناس فرهنگی نهار رهبری دانشگاه علم و صنعت در پایان خاطرنشان کرد: دانشجویان علاقهمند میتوانند در هر کدام از شاخههای ذکر شده در قالبهای فیلم کوتاه، مستند، نماهنگ، پویانمایی و انیمیشن، سیاه قلم وعکاسی، نقاشی و کاریکاتور، شیشهگری، سفالگری، شعر، نقد داستان، داستان نویسی، نمایشنامه و فیلمنامه و طراحی وب در نسل یک و دو و سه و شبکههای اجتماعی در این جشنواره شرکت کنند و پس از ثبت نام از طریق سایت www.om-hana.com آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
باسلام .،ببخشید این جشنواره برگزار شده ؟؟
ایا افراد معمولی بغیر از دانشجویان این دانشگاه ، هم می تونن تو این جشنواره شرکت کنن ؟؟؟
مهلت ارسال اثار تا کی هستش ؟؟
تاریخ برگزاری اختتامیه این جشنواره کیههه ؟؟
ممنون از پاسخ گویی تون / یاعلی