آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۳۱۳۳
طلا در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تمام حرف منتقدین این است که نباید به آمریکا خوش‌‌بین باشیم

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: تمام این نگرانی‌ها و ابراز دغدغه به تیم مذاکره کننده این است که ما به تیم مذاکره کننده اعتماد کامل داریم اما به آمریکایی‌ها اعتماد نداریم و فقط می‌خواهیم این مطلب ار به تیم هسته‌ای بگوییم.

حسین طلا در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با بهره گیری تیم مذاکره کننده از پیشنهادات و نقدهای منتقدین با تأکید بر این مطلب که حکم عقل و دین در تذکر است، گفت: هر چقدر در مذاکرات بیشتر احساس نگرانی کنیم و در موضوعات و مسائل وجزییات مذاکرات محتاطانه ورود کنیم و با دید بیشتر در مذاکرات حاضر شویم در تدوین توافق نامه جامع موفق‌تر خواهیم بود.


وی در ادامه افزود: نمی‌شود با کسی که به دزد بودنش ایمان داریم و صد بار جیب ما را زده است و امروز می‌خواهیم با او در یک خیابان قدم بزنی و وقتی در این خصوص به ما تذکر دهند که مواظب جیب خود باش در جواب نباید بیان کنیم که اجازه دهید ببینید که آیا در آخر راه این فرد جیب مرا خواهد زد یا خیر؟


نماینده مردم تهران در خانه ملت با تأکید بر این مطلب که آمریکا بار‌ها و بار‌ها نشان داده‌اند که مطمئن نیستند، بیان کرد: آمریکا بار‌ها به ملت جهان، خود را نشان داده‌اند که به دنبال حرف زور هستند و به غیر از حرف زور حرف دیگری در مغزشان فرو نمی‌رود و خود را صاحب دنیا می‌داند.


عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: تمام این نگرانی‌ها و ابراز دغدغه به تیم مذاکره کننده این است که ما به تیم مذاکره کننده کشورمان اعتماد کامل داریم اما به آمریکایی‌ها اعتماد نداریم و فقط می‌خواهیم این مطلب را به تیم هسته‌ای بگوییم.


وی در ادامه به زمان قرائت بیانیه لوزان اشاره کرد و اظهار داشت: اوباما نیم ساعت از بعد از قرائت بیانیه لوزان حرفهای خلاف را مطرح کرد و این در حالی است که به ما می‌گویند به حرفهای آمریکایی‌ها اعتنا نکنید این درخواست شما را قبول می‌کنیم اما نگرانی و دغدغه داریم.


طلا بیان کرد: نقدهای منتقدین می‌تواند پشتیبانی قوی برای تیم هسته‌ای مذاکره کننده ایران در مذاکرات باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار