کد خبر:۳۸۴۸۴۴
طلا در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دیدار نائب رئیس آلمان با عارف باید در کمیسیون امنیت ملی بررسی شود

نماینده مردم تهران در خانه ملت گفت: نائب رئیس آلمان با حضورش در ایران خلاف عرف دیپلماتیک صحبت هایی علیه قوانین داخلی ایران مطرح کرده است که چنین صحبت هایی دخالت مستقیم در امور داخلی کشور ایران به شمار می رود.

حسین طلا، نماینده مردم تهران در خانه ملت در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در واکنش به دیدار نائب رئیس مجلس آلمان با عارف، گفت: نائب رئیس آلمان با حضورش در ایران خلاف عرف دیپلماتیک صحبت هایی علیه قوانین داخلی ایران مطرح کرده است که چنین صحبت هایی دخالت مستقیم در امور داخلی کشور ایران به شمار می رود.

 

وی در ادامه با بیان این مطلب که نائب رئیس مجلس آلمان به کدام قانون قیم ایران است که حرف هایی را علیه مسائل داخلی، قانون و ملت ایران مطرح می کند، افزود: در شأن و اقتدار دولت ایران نیست که هرکسی در هرکجای دنیا که سری بلند می کند در رابطه با موضوعات داخلی ایران حرفهای غیر دیپلماتیک را مطرح می کند.

 

طلا با ابراز تأسف از اظهارات رئیس مجلس آلمان، بیان  داشت: معتقدم که باید به فردی که برنامه ریزی‌های حضور مسئولان به ایران را تدوین می کند شک کرد.

 

نماینده مردم تهران در بهارستان تصریح کرد: موضوع سفر نائب رئیس مجلس آلمان به ایران باید بررسی شود که وی با چه هدفی به ایران سفر کرده و با توجه به این که "عارف" فعال سیاسی است مگر "کلودیا رویت" نائب رئیس مجلس آلمان برای انجام کار سیاسی به ایران سفر کرده با این فعال سیاسی دیدار کرده است.

 

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس اظهار داشت: کسانی که تنظیم کننده دیدارهای مسئولان کشورهای اروپایی و غربی به ایران هستند به دنبال فضای دیگری در جامعه هستند و امیدواریم ملت ایران که با تیزبینی کامل مسائل روز جامعه را بررسی می کنند این موضوع را نیز مورد بررسی قرار دهند.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: موضوع دیدار نائب رئیس مجلس آلمان با عارف باید در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بررسی شود که انجام این دیدار از روی تسامح یا سهل انگاری برنامه ریزی شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار