آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۴۲۸۸
تهدیدها و فرصت های شبکه‌های اجتماعی-۱۰

اخاذی از مردان پولدار با عکس‌های بازیگران معروف/ شبکه‌های اجتماعی کویری با سراب‌های زیبا و شگفت انگیز

وقتی فهمیدم دوستانم به راحتی از طریق شبکه‌های اجتماعی سر به سر دیگران می‌گذارند، در دنیای مجازی با هویتی جدید و پیشنهادهای شوم شروع به کلاهبرداری از آقایان کردم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، وقتی فهمیدم دوستانم به راحتی از طریق شبکه‌های اجتماعی سر به سر دیگران می‌گذارند، در دنیای مجازی با هویتی جدید و پیشنهادهای شوم شروع به کلاهبرداری از آقایان کردم.

 

روزهای اول که با وایبر و لاین آشنا می‌شدم، هیچ وقت فکر کلاهبرداری از دیگران حتی دوستانم به سرم نزده بود، اما با گذشت زمان و کسب ‌‌نهایت مهارت در برقراری ارتباط با دیگران فکر جالبی به سرم زد.

 

خیلی سریع تصویر یکی از هنرپیشه‌های زن غربی را از اینترنت کپی کرده و با کمی فتوشاپ بر روی آن وقتی چهره این زن غربی را زیبا‌تر و جذاب‌تر کردم، آنرا به عنوان هویت جدید خودم در شبکه‌های اجتماعی انتشار دادم.

 

پس از اینکه با هویت جعلی این خانم مثلا زیبا رو و جذاب در شبکه‌های اجتماعی در بخش دوستیابی با یکی دو نفر از دوستان قدیمی خودم ارتباط برقرار کردم، در مدتی کمتر از یک ساعت مورد آماج حملات آقایان برای برقراری ارتباط قرار گرفتم.

 

آقایانی که بعضا در‌‌ همان لحظات نخست پیشنهادهای گزافی برای دیدن من (این خانم زیبارو) می‌دادند. البته من که از جنس خودشان بودم، ولی آن‌ها نمی‌دانستند که با یک مرد طرف هستند.

 

با همین هویت جعلی از طریق وایبر با تعدادی از پولدار‌ترین و مدعی‌ترین آقایان که مثلا ادعای مایه داریشان می‌شد ارتباط برقرار کردم. خیلی زود به من اعتماد می‌کردند.

 

پس از اینکه اطلاعات شخصی آن‌ها مثل شماره تلفن، آدرس محل زندگی و یا کار آن‌ها و یا مشخصات فردی و خانوادگی آن‌ها را دریافت کردم تازه اجرای فاز دوم نقشه شومم آغازشد. کلاهبرداری از این مردان بویژه اگر متاهل بودند خیلی آسان بود.

 

پس از دریافت مشخصات این افراد با موبایل آن‌ها تماس گرفته و این بار خود را به عنوان مردی که خواستگار دختری که آن‌ها با وی در شبکه‌های مجازی در ارتباط بودند معرفی کرده و با بیان این موضوع که نامزد من دختر یکی از افراد با نفوذ شهر می‌باشد و یا با تهدید اینکه دم در منزل آن‌ها رفته و با سر و صدا و آبرو ریزی به همسرانشان می‌فهمانم که آن‌ها با دختری از طریق اینترنت ارتباط برقرار کرده و به وی پیشنهادهای میلیونی و دوستی دادند، آن‌ها را به وحشت انداخته و در ‌‌نهایت از این مردان به صورت حضوری و یا با دادن شماره حساب اخاذی می‌کردم.

 

اما فکر نمی کردم پس از کلاهبرداری ۵۰میلیون تومانی بوسیله پلیس دستگیر شوم.

 

نظر کار‌شناس:

 

برقراری ارتباط با جنس مخالف برای افرادی که طالب چنین رفتارهایی می‌باشند در دنیای واقعی به لحاظ عدم اعتماد به طرف مقابل و در معرض دیدگان عموم قرار داشتن، از منظر حیثیت اجتماعی کمتر امکان پذیر می‌باشد.

 

به همین دلیل بسیاری از افراد برقراری ارتباط‌های نا‌مشروع در دنیای مجازی را به دنیای واقع ترجیح می‌دهند، البته این ارتباط را زمینه‌ای برای دیگر رفتارهای خود مثلا همسریابی و یا دوستیابی و یا... می‌خواهند.

 

یکی از ویژگی‌های دنیای مجازی پنهانی هویت افراد در مقابل دیگران می‌باشد. به همین دلیل برخی از افراد فرصت طلب با سو استفاده از چنین فرصتی پس از دریافت اطلاعات دیگران در صدد سو استفاده و کلاهبرداری با تهدید افراد ساده لو برمی آیند.

 

به همین دلیل باید متذکر شد که بهتر است تا به افراد با هر عناوین وبه هر پیشنهادی در دنیای مجازی اعتماد نکرد تا مورد سو استفاده‌های این چنینی قرار نگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
مردان زود فریب میخورند!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار