عبدالوحید فیاضی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با تصویب کلیات طرح استانی شدن انتخابات در مجلس گفت: با تصویب این طرح انتخابات آینده مجلس انتخابات سیاسی تر خواهد بود.
وی در ادامه افزود: در ادوار گذشته در برگزاری انتخابات ما شاهد برگزاری انتخابات سیاسی نبودهایم چرا که انتخابات، انتخاباتی با مدل منطقهای بود و با تصویب این طرح مدل منطقهای به مدل ملی سوق پیدا میکند و میتوان گفت که به نوعی از فضای منطقهای به فضای ملی انتخابات سوق پیدا خواهد کرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه اذعان داشت: با اجرایی شدن انتخابات استانی گزارههای جزئی همچون سرمایه سالاری، طایفه سالاری جای خود را به مدل کلان نگری و حزبی گرایی خواهد داد و میتوان این موارد را از فرآوردهها و آثار طرح استانی شدن انتخابات بدانیم.
فیاضی در رابطه با اینکه امروزه احزاب قوی در کشور وجود ندارد، چگونه این طرح می تواند به خوبی در کشور اجرایی شود؟ گفت: احزاب نصف و نیمهای که امروزه در کشور شاهد آن هستیم، با اجرای استانی شدن انتخابات پررنگ تر خواهند شد و به نوعی طرح استانی شدن انتخابات بازنگری در احزاب ایجاد خواهد کرد و نفسی به گروهها و احزابی به شمار خواهد آمد که تاکنون نتوانستهاند در میان دیگر احزاب تنفسی داشته باشند.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه به اشکالات و ابهامات طرح استانی شدن انتخابات اشاره و خاطر نشان کرد: این طرح اشکالات و ابهاماتی دارد که باید در کمیسیون شوراها چکش کاری شود چرا که ممکن است با اجرای این طرح، احزاب قارچ گونه نیز رشد پیدا کنند اما این موضوع آنقدر مهم نیست که به دیگر احزاب قوی بتواند آسیب برساند چرا که احزاب قوی که با اجرای این طرح در کشور ایجاد میشوند اجازه فعالیت گسترده را به این احزاب قارچ گونه نخواهند داد.