به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» علی کیهانیان دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در نشست خبری اعلام موجودیت تشکل مطبوعش اظهار داشت: بعد از فتنه ۸۸ ما در عرصه های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، در جامعه اسلامی در هدایت سیاسی کشور نقش مهمی داشتیم.
وی اظهار داشت: احزاب مناسبات و ارتباطات برون مرزی و درون مرزی را رقم می زنند و با جریان شناسی حضور احزاب در کشور بعد از مشروطه جناح بندی های سیاسی تحت عنوان دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب اتفاق افتاد و یک جریان سومی نیز از سوی مقام معظم رهبری تعریف شد به نام اصولگرای اصلاح طلب یعنی اصولگرایی که به اصول ایمان حقیقی داشته و امروزش با فردایش متفاوت باشد.
کیهانیان تصریح کرد: بر همین اساس با مشورت های که با دوستان انجام دادیم حزب جمعیت حامیان انقلاب اسلامی را تأسیس کردیم؛ احزاب با تعاریف مختلفی در کشورهای غرب و شرق و جهان سوم شکل گرفته و در مکاتب دینی ما هم تأکید شده است.
دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی با بیان اینکه این حزب در سال ۸۹ تأسیس شده است گفت: در سال ۹۱ مجمع عمومی را با حضور نماینده وزارت کشور برگزار کردیم و سپس با همت وزارت کشور و رویکردی که برای احیای احزاب در دولت تدبیر و امید وجودداشت در تاریخ ۱۰/۹/۹۳ پروانه فعالیت حزب به ما تحویل داده شد.
کیهانیان درباره چشم اندازهای جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در زمینه فعالیت حزبی گفت: ما کار حزبی را موقت، فصلی و برای برنامه های کوتاه مدت نمی بینیم چشم اندازهای فعالیت ما براساس موازین مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.
وی با بیان اینکه رهبری پنج مسیر را برای رسیدن به تمدن اسلامی در نظر گرفته اند گفت: این پنج مرحله چشم انداز حرکت ماست، یکی از محسنات حزب ما این است که از اقشار مردمی ما نه وکیلیم نه وزیریم و نه سمت دولتی داریم بلکه افتخارمان این است که هیئت موسسمان و شورای مرکزی ما را لایه های مردمی تشکیل می دهند و هیچ فرد بانفوذی میان ما نیست.
دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی درباره خانه احزاب گفت: نزدیک به سی و چند سال از توسعه سیاسی که طی انقلاب اسلامی اتفاق افتاده می گذرد و به نظر ما خانه احزاب جوابگوی هدایت سیاسی و نقش احزاب در کشور نخواهد بود بلکه ما در این راستا راهکار تأسیس شورای ملی دبیران کل احزاب کشور را به وزارت کشور پیشنهاد دادیم.
کیهانیان در این زمینه ادامه داد: براساس این طرح باید برای هر حزب یک کرسی در نظر گرفته شود و دبیران کل یا نماینده آن در جلسه شرکت کنند و همچنین جلسه با حضور نمایندگان سه قوه تبیین خواهد شد تشکیل شورای ملی دبیران کل احزاب کشور فکر نوی است.
وی تصریح کرد: در شکل گیری این شورا می تواند جلوی رشد بی رویه احزاب را بگیرد و اجازه نمی دهد که احزاب بی رویه سقوط و یا ظهور کنند ما اعلام آمادگی می کنیم در صورتی که وزارت کشور با این طرح موافق باشد حاضریم خودمان اساسنامه آن را تبیین کنیم.
وی درباره طرح استانی شدن انتخابات که هم اکنون در مجلس شورای اسلامی مطرح است گفت: طرح محسنات و معایب زیادی دارد در طرح استانی شدن انتخابات نمایندگان کوچک ترین شهر با رای استان سنجیده می شوند یکی از کسانی که مبتکر این طرح است گفته که با اجرای این طرح سطح نمایندگان ارتقا پیدا می کند به اعتقادم این مسئله اولین توهین به نماینده شهرهای کوچک است یعنی وی شایسته حضور در این منصب نیست.
دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی ادامه داد: در صورت اجرایی شدن استانی شدن انتخابات لیست ها رای می آورند و هزینه انتخابات بالا می رود مثلا نماینده ای که قصد دارد کاندیدای استان فارس شود باید هزینه کند و در تمامی شهرهای استان فارس خود را به مردم بشناساند.
وی یکی دیگر از معایب این طرح را کاهش ارتباط قوه قانونگذاری با مردم عنوان کرد و در این باره گفت: براساس این طرح نمایندگان می خواهند تا به مسائل کلان بپردازند در حالی که مسائل ریز شهرستان ها نیز حائز اهمیت است.
کیهانیان با بیان اینکه یکی از ابتکارات ما در فعالیت های حزبی ایجاد معاونتی به نام کمیسیون های مجلس است و تصریح کرد: ما کمیسیون های مترادف با کمیسیون های مجلس شورای اسلامی ایجاد کردیم که در آن مسائل مختلف طرح و بررسی می شود؛ ما آمده ایم کمک حال دولت باشیم و نیامده ایم مقابل کسی بایستیم.
در ادامه این نشست خبری خبرنگاران سوالات خود را از کیهانیان پرسیدند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چه تضمینی وجود دارد که حزب شما ماندگار باشد و مقطعی فعالیت نکند اظهار داشت: اینکه ما در فصل انتخابات اعلام موجودیت کرده ایم کاملا ناخواسته بود ما آمده ایم تا فعال باشیم و فصلی نخواهیم بود.
کیهانیان ضمن انتقاد از وزارت کشور پیرامون اینکه مجوز یک حزب خاص را سه ماهه صادر کرد اما صدور مجوز جمعیت حامیان انقلاب اسلامی پنج سال طول کشید گفت: کار سیاسی افت و خیزهای دارد و در آینده نیز خبر شکل گیری ائتلاف جدیدی را به مردم اعلام خواهیم کرد ما صرفا برای انتخابات قدم برنمی داریم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی مسئله فلسطین است موضع حزب شما نسبت به فلسطین چیست اظهار داشت: جهان غرب و شرق جبهه های خارج از مرزهای خود ایجاد کرده است فلسطین نیز یکی از جبهه های اصلی دفاع از اسلام است که هیچگاه نباید از این جبهه عبور کنیم مثلا جبهه فلسطین بسیار اهمیت دارد و امیدواریم همان گونه که امام راحل پیش بینی کردند فسطین پیروز شود و شاهد نابوی رژیم صهیونیستی باشیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فعالیت شما در انتخابات شورای مجلس اسلامی چگونه بوده است خاطرنشان کرد: ما در انتخابات دوره قبل در قالب جبهه حامیان ولایت لیست تنظیم کردیم و هم اکنون نیز در ۲۱ استان کشور شورای مرکزی فعال داریم.