به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کُرددانش؛ آمانج مظهرپور، دانشجوی مخترع دانشگاه آزاد سنندج گفت: فدراسیون اختراعات ایران پس از ثبت هر اختراع، برابر تفاهنامه های فی مابین و نوع خاص اختراع و اکتشاف بعمل آمده، مدارک لازم را به جشنواره های مختلفی نظیر ژنو سوئیس، فرانکفورت آلمان، توکیوی ژاپن، دبی و کویت ارسال می کند.
وی افزود: خوشبختانه اختراع من با عنوان ساخت سنسور نوری محافظ برق که به سادگی در داخل پریز برق خانگی قرار گرفته و مانع از برق گرفتگی و آتش سوزی ناشی از مخاطرات احتمالی می شود پس از انتخاب و داوری مرحله نخست از میان یکصد اختراع شرکت داده شده در میان بیست و پنج اختراع مرحله دوم قرار گرفت.
این دانشجوی مخترع تصریح کرد: در ایام برگزاری جشنواره با دعوت رسمی عازم کشور سوئیس شدم که به حول و قوه الهی در مرحله نهایی هم هیأت داوران این جشنواره که متشکل از ترکیب پنج استاد برتر صاحب کرسی در پنج دانشگاه معتبر بین المللی نظیر آمریکا، آلمان، فرانسه و سوئیس بودند پس از ارایه این اختراع، آن را شایسته دریافت عنوان اختراع و ابتکار برتر این دوره از جشنواره دانستند و مدال طلای بخش ویژه چهل و سومین دوره جشنواره لوزان به من تعلق گرفت.
آمانج مظهرپور، دانشجوی عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد سنندج پیش از این نیز عنوان دانشجوی برتر عرصه پژوهشی سال 92 را هم کسب کرده و در حال حاضر هم طرح پژوهشی تبدیل زباله شهری به انرژی برق را در شرف تکمیل و پیاده سازی و اجرای نهایی دارد.
وی در پیوند با موضوع این طرح نیز اظهار امیدواری کرد که در صورت اعلام آمادگی و حمایت مالی از سوی نهادهای اداری، اجرایی و مراکز ذیربط به ماهیت این اختراع، امکان تولید برق از زباله های شهری به سهولت مقدور خواهد بود.