به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، محمدهادی ایمانیه در یازدهمین همایش سراسری مراقبت خانواده محور به همت دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) برگزار شد، گفت: هیچ گروه اجتماعی نمی تواند جایگزین خانواده باشد و حوزه سلامت نیز باید در راستای بهره مندی از این نهاد ، برنامه ریزی نماید .
وی بیان داشت: ما باید سعی کنیم که به شیوه علمی و منطقی خانواده ها را به منظور پیشگیری از بروز بیماری و همچنین نگهداری از بیماران مزمن در جمع خانواده ها آموزش دهیم، زیرا در این صورت می توان به ساماندهی سلامت جامعه کمک قابل توجهی نمود.
ایمانیه تصریح کرد: امروزه در بیمارستان های پیشرفته دنیا اتاق های تک نفره همراه با تجهیزات لازم برای حضور خانواده بیماران طراحی می شود؛ زیرا در علم پزشکی ثابت شده که حضور اعضای خانواده در درمان بیماران تاثیر غیرقابل انکاری دارد .
وی ادامه داد: بیماران مزمن، معلولان، سالمندان و افرادی که تحت درمان ترک اعتیاد هستند، بر اساس آموزه های روز دنیا، بهتر است که در کنار خانواده مورد درمان قرار گیرند تا به نتیجه مطلوب تری دست یابند.
ایمانیه با اشاره به اینکه شعار امسال سازمان جهانی بهداشت و هفته ملی سلامت «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» نامگذاری شده است، گفت: خانواده و در راس آن، مادران می توانند نقش قابل توجهی در تامین ایمنی غذای اعضای خانواده داشته باشند.
وی بر لزوم توجه به تحکیم بنیاد خانواده تاکید کرد و ادامه داد: آرامش و سلامت معنوی بر سلامت جسمی انسان ها تاثیرگذار است و در پژوهش های علمی ثابت شده که این آرامش و سلامت معنوی را در خانواده می توان بدست آورد.
ایمانیه بیان داشت: با اجرای طرح تحول در نظام سلامت و راه اندازی مراکز جامع سلامت، به دنبال دسترسی به پیشگیری و سلامت محور شدن خدمات هستیم.
وی تصریح کرد: تا کنون ۳۶ مرکز جامع سلامت در فارس راه اندازی شده که پوشش سراسری استان را تا آخر شهریور سال جاری، در برنامه داریم که در این مراکز ، پرستاران نقش قابل توجهی در ترویج، پیشگیری و پی گیری مراقبت های سلامت دارند.